תפסתי את חברה שלי מתחזה למישהי אחרת באתר הכרויות

אלי בן 22 | כתב את השאלה ב-03/10/20 בשעה 22:22

היי לכולם
רציתי לשמוע את דעתכם בעניין
אני וחברה שלי יוצאים שנתיים
שנתיים אינטנסיביות שבהן עברתי משבר עם המשפחה שלי ועברתי לגור לבד
ותוך כדי הכול הכרנו ולאט לאט היא הצטרפה אליי לקראת סיום חוזה השכירות
וממש לקראת סיום החוזה המצב ביני לבין אמא שלי התחזק והיא הציעה לי לחזור הביתה על מנת שאוכל לחסוך כסף וללמוד
החברה הייתה מגיעה לעיתים תכופות על סף גרה אצלי
והקשר היה חזק ( כמובן שיש ריבים לפעמים אבל צלחנו אותם )
וכמו כול מי שגר לבד וחזר להורים בטח יבין אותי
שזה לא פשוט בכלל
וויכוחים וריבים מיותרים עם ההורים , אז קיבלנו החלטה שגם מבחינת נוחות ,פרטיות וגם בגלל הריבים שזה משהו שלדעתי לא צריך לעבור בחור בגילי , נעבור לגור יחד
עברנו לגור יחד ובאיזור הגל שני של הקורונה היה מסובך לה לעבוד ולמצוא עבודה ככה יצא שאני דאגתי לקנות את הכול ולדאוג לה ( שזה לגיטימי וברור )
במשך שלושה חודשים שהיא מתנדנת עם עבודה ובזמן השלושה חודשים כל התשלומים אני שילמתי
הדירה היקרה היחסית , הדלק , קניות , בגדים ובזבוזים
כל זה ובקושי קניתי לעצמי בגדים והשקעתי בה המון
לא מזמן אחותה התחתנה ( נצחה את הקורונה )
החינה , השמלה , מעטפה הכול דאגתי שלא יחסר והיא הוציאה מה שהיא יכלה על כל מיני איפור שיער וכאלה
ולפני כמה ימים ראיתי התנהגות מוזרה וחשדתי
חיפשתי בפלאפון שלה סטנדאפיסט ופתאום זה נעלם מהחיפוש , חזרתי על זה שוב באינסטגרם ופייסבוק
ושוב אני רואה רענון ורואה בחיפוש רק נשים
אז שאלתי בנימוס למה את מוחקת ?
אז היא ענתה לי : יוצא לי ככה מידי פעם
חזרתי על הדבר שוב עם שמות שונים ועוד פעם נמחקים דברים בהפרשי זמן של יום
לאחרונה בעקבות קידום בעבודה הייתי צריך להשקיע תקופה קלה בלילות כי אחד העובדים שעבד בלילה היה עושה בעיות אז עבדתי הרבה בלילות
והיו איזה יומיים שהייתי עובד מהבוקר עד הבוקר למחרת עם הפסקה באמצע של 4 שעות
יצא שבימים האחרונים היא לוקחת אותי ומחזירה אותי
ביומיים האחרונים בזמן שהיא בנהיגה אני מטייל ( מציין שלא מחטט ) ובמקרה גוללתי את הטלפון מלמטה למעלה ואני רואה אישור במייל שגבר אישר לה להיכנס אליו לפרופיל
אז נכנסתי למייל ואני רואה המון הודעות בסגנון וכמה מהן עדכונים שגברים שלחו לה הודעות באתר
מיד התחלתי לשחזר סיסמא של האתר העברתי לפלאפון שלי
והתחלתי לטייל באתר ( אתר הכרויות )
והייתי מופתע כי זו לא הייתה התמונה שלה ולא השם הפרטי ולא העדה בדיוק אבל כן היו פרטים מזההים כמו
התאריך שמזכיר את התאריך לידה שלה כמעט
המזל שלה
והמשיכה שלה לזקן
והיו לה שם שיחות עם שני גברים שבכלל חושבים שזו מישהי אחרת
והודעות מגברים חולים ששולחים תמונות של האיבר
( לתמונות עם האיבר היא לא ענתה )
חשפתי את זה בפנייה והיא התוודתה שהיא נכנסה אבל משעמום ולא עם הפרטים שלה ולא התכוונה לעשות שם דבר עם זה
וכששאלתי אותה אם היה סיכוי שהיא הייתה מספרת לי
היא ענתה : שלא , כי זה שטותי ולא היא לא באמת התכוונה לעשות עם זה משהו ורק רצתה
קצת תשומת לב משעמום והיא אוהבת רק אותי

מציין שאני אדם חביב אבל חשדן עם אמון חד פעמי ללא הזדמנות שנייה
שלא סומך על אף אחד
והיא מכיר את התכונה הזו ונשבעה שלעולם לא תעשה משהו שיפגע לי באמון

אני כן דואג ממנה אבל לא יודע הם זו בגידה לכול דבר ועניין או שזה סוג של מעשה קונדס אפל משעמום
כי זה אלו לא היו התמונות שלה ולא השם שלה

בזתי אותה והבעתי אותה מול חברת המשפחה וסגרתי עלייה את הדלת , היא התחננה בכתה ואיימה שהיא תתאבד ( למרות הכעס קצת נלחצתי והורדתי הילוך למרות שאם היא הייתה עושה לעצמה משהו זה אך ורק באשמתה )
המצב נרגע ועדיין לא מצליח לעכל האם זו בגידה
לבנתיים בקשתי ממנה שתתן לי לנשום להבין מה אני רוצה ושתעשה את החג בנפרד ושתלך למשפחה שלה

האופי שלה הוא אופי טוב , שדואגת מתקשרת וחופרת
מבשל מכבסת ומבחינת הנראות שלה היא נראה טוב
הסקס שלנו מצויין ולא חסר לה כלום
לא חולת אינסטגרם לא פייסבוק
ועברנו שנתיים עם המון חוויות עוצמתיות
חיבור חזק שלי עם המשפחה שלה ושלה עם המשפחה שלי
גם המורחבת וגם הקן של ההורים והאחים
שלה ושלי

האם לדעתכם זו בגידה

כן , לכל דבר ועניין .. להיפרד ממנה !

לא , נשים לפעמים עושות דברים מהסוג הזה