אמר שהוא רוצה קשר רציני אך כשהסכמתי שנשכב והוא נעלם!

בדויה בת 21 | כתבה את השאלה ב-03/06/14 בשעה 16:42

בס״ד
שלום לכולם.
הכרתי בחור לפני חצי שנה התחלנו לצאת והכל היה בסדר הוא אמר שהוא רוצה קשר רציני הוא בן 26,אבל לפני ארבעה ימים קרה משהו ששינה הכל.
קבענו שנפגש ונשכב. הכל היה מעולה וטוב וזרם כמו שצריך.
אבל כבר באותו הערב שכבר חזרתי הביתה נכנסתי לוואטסאפ והוא ח-ס-ם אותי
אחרי שדיברנו כלכך הרבה אני לא מבינה למה,זה כואב שפתאום בנאדם נעלם אחרי כלכך הרבה זמן שהיינו משוחחים. עכשיו כשבאתי לטלפן הבנתי שהוא גם חסם אותי לקבלת שיחות.
בקיצור אין תשובה ואני עדיין לא מבינה למה לעזעזל הוא לא עונה לי
הייתי כלכך בסדר שאין סיבה אמיתית שאני יכולה לנחש לשאלה ״מה הסיבה שבגללה הוא מתעלם ממני?״
על פני השטח הכל היה בסדר ומסתבר שהוא סתם שיקר כשהוא אמר שהוא רוצה קשר רציני.
מה אתם מציעים לי לעשות?
ממש קשה לי עכשיו ואני לא יודעת למי לפנות הוא לא עונה המשפחה לא יודעת על זה בכלל והחברות לא יודעות ששכבנו,אני לא אחת שעושה את זה עם כל אחד אבל איתו זה הרגיש לי נכון.
אני לבד! אני צריכה את עזרתכם.
חג שמח לכם