התחלתי לעבוד בעבודה שהמשמרות בה נופלות על משחקי המונדיאל

נועם בן 20 | כתב את השאלה ב-02/06/14 בשעה 22:22

לאחרונה התקבלתי לעבודה שתהליך המיון אליה היה מאוד ארוך. העבודה עצמה מאוד מעניינת אותי וממש שמחתי שאמרו לי שהתקבלתי. הבעיה היא שבחצי שנה הראשונה של העבודה יש נוהל שצריכים לעשות רק משמרות ערב. היום במקרה בדקתי ומצאתי שכל המשחקים של המונדיאל נופלים בין השעות 19 ל23 בלילה לפי השעון של ישראל. משמרת ערב היא בין 4 אחה"צ ל12 בלילה, ככה שיוצא שאני לא אוכל לראות כמעט אף משחק בשידור ישיר, אלא אם הוא יהיה בשישי או שבת.
כל כך הרבה זמן חיכיתי למונדיאל הזה ואני ממש מתבאס לחשוב על זה שאני הולך להפסיד את רוב המשחקים ואת הגמר בגלל העבודה. חשבתי אולי לבקש לעשות משמרות בוקר, למרות שזה לא נהוג ונותנים מראש את המשמרות, ומי בכלל ייתן לי איזה משמרת שבא לי כשאני עובד חדש וכשאני מחוייב לעשות את המשמרות ערב. אני באמת לא יודע מה לעשות... חשבתי אולי אפילו להתפטר אבל זה יהיה ממש מפגר להתפטר במיוחד אחרי תהליך המיון הארוך הזה,ככה שזה לא בא בחשבון, ומצד שני המונדיאל באמת חשוב לי ויהיה לי ממש מבאס לא לראות את המשחקים אחרי שכל כך הרבה זמן חיכיתי להם ובמיוחד שאירוע כזה קורה פעם ב4 שנים. מה אתם אומרים לעשות?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"