חברה שלי גומרת מהר ממין אוראלי

אנונימי בן 30 | כתב את השאלה ב-08/09/20 בשעה 12:08

היי,
חברה שלי אוהבת משחק מקדים ארוך ובתכלס גם אני.
קצת עלינו, זוג עשר שנים. דוחפים אחד לשני אצבעות לישבן. אוהבים סקס. אוהבים שמן והמון מס וחוץ מחדירה אוהבים המון אוראלי.
אז ככה. היא אוהבת מין אוראלי ואני אוהב לרדת לה ובתכלס היא גומרת מהר. אין לי תלונות, מבסוט טילים שהיא גומרת ממני ולפניי. טוב לה טוב לי.
היא רוצה עוד סיבוב אבל הדגדגן שלה רגיש אחרי הגמירה ואי אפשר לגעת שם איזה רבע שעה עד שזה נעלם. אני נוגע בה ומחרמן אותה מורח אותה בשמן וממסז׳ לה את הגוף כדי שתישאר חרמנית אבל לפעמים עד שנוגעים שם למטה יורד לה כבר.
בא לי להטריף אותה שלא תפסיק להינות. יש למישהו רעיונות?
דבר שני, עם כל האהבה לאוראלי חברה שלי קצת נרתעת מהזרע ואני חושב שהיא מפסידה. כי בראש שלה היא מינית בטירוף. לנשים שבנינו, מה אפשר לעשות כדי לגרום לה לנסות לגעת בו אפילו בלי שיתקרב לפה.
תודה רבה.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"