אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

אבא שלי סוטה. איך להתמודד עם הזעזוע?

אנונימית בת 18 | כתבה את השאלה ב-28/08/20 בשעה 20:57

היי, אני בת 18 ולאחרונה אבא שלי כל הזמן רואה פורנו ושוכח לסגור ואני נאלצת לראות את זה וזה פשוט מזוויע אותי. עכשיו מילא הוא היה רואה פורנו נורמלי, אבל הוא רואה דברים ממש קריפיים וסוטים בהגזמה ממש, ולא סוגר את זה אחריו כשזה המחשב של כולם.
אני ממש נגעלת ממנו, שיעשה את זה מהמחשב הנייד שלו או משהו. אני מבינה שזה טבעי אבל הקטגוריות שהוא רואה ממש מחרידות אותי ואני כבר לא יכולה להסתכל לו בעיניים. מה לעשות? אין מצב שאני מעירה לו כי זה מביך מידי אבל כל פעם מחדש אני מזדעזעת ונמאס לי

עדכון מאנונימית, שואלת השאלה 2020-09-01 13:38:18

תודה למייעצים, הבאתם לי קצת פרופורציות. ההנהלה של האתר ערכה לי את הכותרת קצת כנראה כדי להפוך אותה ל"עסיסית" יותר. פשוט סתם ממש נגעלתי מהדבר הספציפי שהוא ראה, לא מזה שהוא רואה פורנו באופן כללי. תודה לכולם
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"