כל הזמן חושב על האקסית ויודע שהיא לא בשבילי

מישהו בן 30 | כתב את השאלה ב-03/07/20 בשעה 11:20

כבר תקופה שאני והאקסית און אוף משפחה מתערבת וכו׳, יש אהבה גדולה אבל גם המון דילמות ניסינו כמה פעמים לחזור אבל תמיד אני מרגיש לא מוערך ומובן מאליו.
חשוב לי לציין שבאחת הפרידות (של שנה בערך) הייתה בקשר עם מישהו ניפרדו ורצה חזרה אליי שאני בטיפשותי קיבלתי אותה חזרה.
היום אנחנו פרודים כבר מעל לחצי שנה ולאחרונה היא יוצאת עם מישהו אחר..
יוצא לי להיות בקשר עם כמה נשים אבל לא זורם לי כמו שזרם לי איתה איבדתי כל חשק להתחיל משהו חדש
ואני גבר שניראה טוב אינטליגנטי שמבין עניין..