ערוץ השאלות של האגודה למען הלהט"ב

שאלה 293707

הזמן

דווח

נהל

קוראים לי מיקה (שם בדוי) אני בן ואני רוצה להראות כמו בת. איך לספר להורים?

מיקה(שם בדוי) בן 13 | כתב את השאלה ב-27/06/20 בשעה 09:39

שלום אני מיקה אני בת14 ( אני מדברת פה בלשון נקבה כי אני יותר מתחברת לזה) אני גבר. בגיל 10 נהיה לי חשק ללבוש שמלה במשך כמה חודשיים נכנסתי כל יום לגוגל וראיתי לבוש של בנות שרציתי ללבוש(באותו זמן זה היה רק שמלה וחצאית) בגיל 11 הייתי לבד בבית בכל החופש הגדול ביום השני של החופש ניסיתי ללבוש את השמלה של אמא שלי ככה זה נמשך בכל החופשיים שהיו לי עד גיל 12 בערך הייתי קמה בבוקר במידה ואמא או אבא לא היו בבית הייתי לובשת שמלות של אמא שלי אהבתי את ההרגשה ואהבתי את המראה של זה. בגיל 12 החלטתי לנסות ללבוש עוד דברים חוץ משמלות גזרתי חולצה והפכתי אותה לחולצת בטן מאז התאהבתי בחולצות בטן מפה לשם הייתי מגיעה לבית אחרי בית ספר והייתי מחליפה לחולצת בטן לפעמים שמה טייץ וכאלה דברים ההורים שלי לא ידעו שום דבר מזה בגיל 13 החלטתי לעשות עוד כמה דברים של "בנות" כמו לשים איפור לשים חזייה/גוזייה והייתי מתחילה לשים כל פעם שהיית לי הזדמנות איפור, חולצות של נשים ופאה. ההורים שלי לא יודעים שום דבר מזה הם דיי קשוחים עם כל הדברים האלה (גייז, טרנסגנדרים וכדומה) אני בת 14 אני אוהבת בנות לא רוצה להיות בת אני עושה דברים של בנים אני פשוט רוצה להראות כמו בת ולהתלבש כמו בת. מה זה אומר עלי מה אני צריכה לעשות ואיך להגיד את זה להורים שלי? אני מוסיפה תמונה שלי עם חולצת בטן וגינס שאני ממש אוהבת.

מיקה(שם בדוי) צירף תמונה לשאלתו:

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "גאווה"