סטרייט מבולבל. האם זה הגיוני שאני רוצה להתנסות עם גבר?

רון בן 27 | כתב את השאלה ב-15/06/20 בשעה 09:14

שלום מאז הקורונה לא יצא לי כל כך לקיים יחסי מין. תקופה ארוכה בבית החזירה לי חרדות חברתיות שהיו לי בעבר סיבה שקצת מקשה עלי גם עכשיו לצאת לדייטים.
חבר טוב שלי הוא ביסקסואל הכיר לאחרונה מישהי מהממת והם בזוגיות פתוחה.
היא בת 19 והוא 20. הם אמרו לי שהם רוצים לעשות איתי שלישיה. קודם כל האם זה לגיטימי מבחינת הגיל? אני 27.

אני לא נמשך לגברים, ולא בקטע מודחק, למזלי גדלתי להורים פתוחים מאוד ומקבלים. ואם הייתי הומו אני מאמין שהייתי יוצא מהארון. אבל בכל זאת, לפעמים אני חושב שהייתי רוצה לרדת למישהו או להיות פסיבי בסקס עם גבר. זה הגיוני?
כי אני לא נמשך לא לגוף הגברי ולא לריח ולא לכלום למען האמת.
יכול להיות שאני כל כך חרמן שאני פשוט מוכן לשכב גם איתו בשביל להיות איתה?
לגיטימי להתנסות עם גבר בצורה כזאת?
האם זה סוג של ניצול?

אמרתי לו שאני מפחד שזה יפגע לנו בחברות, אתם חושבים שאפשר פשוט לעשות את זה, ולמחרת להתנהג כאילו זה לא ממש קרה?
כי אני ממש בקטע של להתנסות איתם, אבל מדמיין שברגע שאגמור ארצה למות.
סליחה על כל השאלות, קצת מבולבל. ח

ומסקרנות שגברים שוכבים, הגבר שמקבל, יכול לגמור בלי לגעת בעצמו?
זה נפוץ?

תודה מראש

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"