אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

לא יודעת מתמטיקה אפילו לא לוח הכפל, לוותר על תואר ריאלי?

אנונימית בת 21 | כתבה את השאלה ב-07/06/20 בשעה 19:17

גיליתי שאני לא יודעת מתמטיקה, לא יודעת בסיס בכלל, לא יודעת לוח הכפל,, חילוק ארוך חיבור שברים ועוד שום דבר
אני כל החיים לא למדתי מתמטיקה כי לא באתי לבית ספר היו לי בעיות גם 3 יחידות לא למדתי בחטיבה
אבל יש לי יכולת קליטה מהירה התחננתי למורה שתשים אותי ב5 יחידות ותפסתי את עצמי ותוך חודש למדתי את כל החומר של מתמטיקה 5 יחידות כל המבחנים שלי היו 100 בתיכון וגם הוצאתי 95 סופי במתמטיקה 5 יחידות
אני לא יודעת איך יש לי כזה חוסר ידע כי אני אוהבת מתמטיקה ולמדתי גם קורסים בחדווא עצמאית בבית
אבל רציתי להתקבל לאוניברסיטה לכן הייתי צריכה לעשות פסיכומטרי
ואין לי אף תשובה נכונה בכמותי, לא יודעת כפל וחילוק בעל פה לא חיבור שברים כלום כי הכל עשינו במחשבון בתיכון ואני יש לי זכרון גרוע ממש קשה לי בדברים הבסיסיים ניסיתי את הפסיכומטרי והקורס היה לי ממש קשה הוצאתי ציון גרוע בכמותי
אבל מצד שני אני ממש הייתי עילוי במתמטיקה בתיכון הייתי מבינה ממש מהר והשגתי ציונים גבוהים גם במגמות ריאליות
אשמח לעצות

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"