ערוץ השאלות של האגודה למען הלהט"ב

שאלה 291156
אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

האם החבר שלי הפך אותי להומו? עכשיו לחפש גברים כבני זוג?

הילי בן 17 | כתב את השאלה ב-27/05/20 בשעה 09:39

הייתי אצל חבר שלי בבית בפעם הראשונה מאז הקורונה. תוך כדי שאני משחק במחשב הוא התחיל לעסות את איבר מיני מעל המכנסיים ותוך 15 שניות גמרתי. הוא הפתיע אותי אבל אני לא התנגדתי למה שהוא עשה.
הוא אומר שזה מראה שאני הומו בארון ושהוא עשה את זה למישהו אחר בכיתה אז זה לא השפיע עליו בכלל.
האם אני הומו וצריך עכשיו לחפש גברים כבני זוג?

עדכון מהילי, שואל השאלה 2020-05-27 10:37:19

החבר שלי אומר לי שאני בטוח הומו או בי ואין דרך חזרה. ואם תהיה לי חברה אהיה חייב לספר לה שאני לא סטרייט ואני אמור לקיים יחסי מין עם גברים.
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "גאווה"