מישהי מהעבודה מוצאת חן בעיניי. איך להראות לה שאני מעוניין?

מישהו בן 26 | כתב את השאלה ב-25/05/20 בשעה 16:24

יש במחלקה שלי בעבודה מישהי שמאז ומתמיד הרגשתי משהו חזק בסביבה שלה
מסוג התחושות שאי אפשר להסביר במילים אבל משהו חיובי.
בזמן הזה של החלת היא יזמה איתי שיחות והתעניינה בי כמה פעמים ומה קורה איתי וכאלה מה שעוד יותר הגביר את התחושות שלי כלפיה
ואני רוצה להתקרב אליה עוד , כשהקשר יהיה מעבר לעבודה (כי לרוב אנחנו מדברים על העבודה,אבל אני משתדל שלא) ומשם... מי יודע :)
אז איך אני יכול לקדם את זה איתה ולהראות לה שאני מעוניין בה?( עבר המון זמן מאז שיצאתי עם מישהי ובכל הפעמים האלה זה נגמר בכישלון , אבל מצד שני היא כבר מכירה אותי אז.. )
ואם יש לכם כמה טיפים וכאלה שיכולים קצת להרגיע אותי מהבחינה של אם היא בעניין שלי או לא זה יעזור
קצת מפחיד לעשות את הצעד הזה שזאת מישהי שעובדת איתי במחלקה אבל מי יודע מה יהיה