מחשב נמצא אצל השכן, הוא לא מוכן להחזיר עד שניתן לו כסף

רותם בן 25 | כתב את השאלה ב-24/05/20 בשעה 12:21

אמא שלי שכרה דירה ביחד עם שותף לפני שנה.
הייתי מבקר אותה די לעיתים קרובות ומשאיר בבית דברים.
לפני כמה חודשים היא הסתכסכה עם בעל הבית, הוא גירש אותה מהבית.
מאז, היא עברה לחיות איתי בבית.
בעל הבית הישן שלה לא מרשה לה להיכנס לבית, היא חייבת לו כסף והוא לא מרשה לה לקחת את הדברים עד שהיא תחזיר לו.
גם הדברים שלי שם, בין היתר - מחשב נייד שעולה כ-2000 שקל.

אני הייתי מבלה כמה לילות בבית הזה אבל אני לא קשור אליו בצורה ישירה, אמא חייבת לו כסף אבל זה לא חוב שלי.

באתי לבית לפני שבועיים וניסיתי לקחת את המחשב, הוא לא הסכים. התחיל לצעוק עלי ובוא נגיד הוא היה יותר דומיננטי ממני (אני אשכנזי הוא מזרחי). אמר שאני אעוף לו מהחצר ואחזור רק כשאמא תחזיר לו את הכסף, ולא אכפת לו כלום.

אמא לא תחזיר לו את הכסף בזמן הקרוב, אולי לעולם. מה הייתם עושים במקומי?

נ.ב - שכחתי לציין, הוא נרקומן, לא סגור בדיוק מה הקטע שלו (אם זה רק אלכהול, חשיש או גם סמים קשים) אבל הוא לא יציב מבחינה מחשבתית. פעם קודמת שבאתי אליו הוא היה "בקריזה" ולכן גם היה מאיים ומפחיד ולא יכולתי לדבר איתו. אם הוא תחת השפעה - הוא מתנהג שונה ויכול להתייחס אלי כמו חבר. אני לא יודע מתי הוא צורך בדיוק אז אני לא ממש יכול להשתמש בזה... זה כמו הטלת קוביה בשבילי.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "