מכור למין. איך להבריא?

sexaddict בן 24 | כתב את השאלה ב-21/05/20 בשעה 09:25

היי,
אני גבר בן 24, וגיליתי שאני מכור למין ולאוננות.
אני לא מצליח להשיג זקפה במצב נורמלי שהוא לא כפייתי, במצב של הנאה זה חייב להיות במצב או שאני מושפל או שאני עושה רע לעצמי אחרת או שכאילו אני עושה רע לבת הזוג ואני לא כזה בכלל אני לא מקבל הנאה כל הקשרים שהיו לי סובבו אך ורק על גבי סקס, והדבר שתקע אותי לפתח לרגש זה ההתמכרות.
ניסיתי לא לאונן כמה ימים, ומהתסכול של חוסר הזקפה אני שוב חייב להשפיל תעצמי בשביל להרגיש את זה ואז אני נופל בזה.
אבל נמאס לי, אני בן 24 אני נראה ממש טוב, בכושר, גר לבד וזה הורס לי תחיים, אני רוצה לקבל את החיים שלי בחזרה. אין לי תקציב לשלם 400 שקל לטיפולים כרגע, מה אני יכול לעשות? לפני כמה ימים יצא לי לדבר עם מישהי בטינדר ומפה לשם לא עמד לי במפגש, אני לא יכול יותר עם זה אני רוצה לחיות נורמלי מה הם הדרכים לקבל את זקפתי ואת חיי בחזרה? האם אני צריך להתמיד בלא לאונן? לא אוננתי יומיים, ואני מקבל זקפות רנודמליות מדי פעם כך שזה לא מצבי הפיזי בוודאות, עשיתי בדיקת דם גם לוודא, אך אני בטוח שזה לא פיזי. אחרי יומיים בלי לגעת בעצמי אני משתגע שאני מסתכל על תמונה של בחורה עירומה או פורנו וזה לא עושה לי שום דבר למטה ממש קצת אני מרגיש שאם אני אתמיד איכשהו המוח שלי יתחיל להתרפא ולחזור לעצמו, אך אני מתחיל להיות מתוסכל ונופל, חוזר להשפיל תעצמי בשביל להשיג תזקפה ואת ההנאה לרגע. בבקשה, אני רוצה שזה יגמר, אני יודע מאיפה זה בא, גדלתי בבית לא טוב היו משפילים אותי, מעליבים אותי והייתי בורח לפורנו ולאוננות, אבל יצאתי משם טיפלתי בעצמי והגעתי לשלב שאני כבר לא שם מזמן, אבל זה עדיין נשאר לי.
אני רק רוצה להבריא ולקבל את חיי בחזרה אני אשמח מאוד לטיפים ותגובות אהדה.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"