מורידים לי את הביטחון בבית ואני מפחדת לעבור ליד השכנים שלי . מה לעשות?

אנונימית בת 19 | כתבה את השאלה ב-10/05/20 בשעה 16:12

קשה לי בבית שופטים אותי על כל דבר מורדים לי את הביטחון ופוגעים בי נפשית(אני לא יפרט יותר מדי אבל זה מרגיש לי כמו כלא) אני פוחדת לצאת מהבית לחנות או לרדת עם הכלבים או כל דבר אחר כי יש שכנים שפוגעים בי והרביצו לי ואני פוחדת לעבור לידים ולאף אחד לא אכפת מזה אני לא עושה כלום עם החיים שלי לא עובדת לא לומדת אין לי חברים כל היום בבית לאחרונה התחלתי לקבל קצבת נכות 100 אחוז זמנית יש לי כרגע 28 אלף שקל עד עכשיו היית לי מטרה להוציא רשיון לקנות קראוון לגור בו לטייל בכל הארץ ועכשיו הבנתי 100 אחוז נכות לא בטוח יתנו לי רשיון נהיגה אני לא יוכל להגשים את החלום הזה ואני עכשיו הבתלבטות אם לעזוב את הבית להשכיר דירה מאוד זולה להפסיק לפחד לצאת מהבית לעשות מה שאני רוצה בלי שהמשפחה תפגע בי יהיה לי את המקום שלי אבל ככה כל הכסף שהכל הולך לשכר דירה ואוכל הנכות היא זמנית בעוד שנה יכולים לשנות לי אותה או להפוך אותה לקבועה אם יחליטו להפסיק לי אותה או להוריד נכות אני יצתרך לחזור לבית שגרה בו אולי אני כן יוכל להוציא רשיון בעוד שנה ולקנות את הקראוון ואולי לא אני מתלבטת מה לעשות לעזוב את הבית להנות לחיות אבל אז להשאר בלי שקל או לחכות שנה לסבול לראות מה קורה עם הרשיון עם הקצבת נכות אם אני יחכה בעוד שנה יכול להיות לי 50-60 אלף שקל ובאתם לזה לראות מה אני עושה

מה עדיף

לעזוב את הבית

לחכות ולחסוך

אחר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "