לא רוצה רשיון נהיגה. מה לעשות?

אליס בת 21 | כתבה את השאלה ב-07/05/20 בשעה 09:58

היי אני אשמע כפוית טובה והרבה מכם ישנאו אותי על השאלה הזאת אבל בבקשה תנסו להבין אותי.
ההורים שלי לוחצים עלי להוציא רשיון נהיגה כי אבא שלי רוצה לתת לי את האוטו הישן שלו ולקנות חדש אבל אני פשוט לא רוצה.
אני לא סובלת שינויים בחיים שלי גם אם זה שינוי קטן וטוב זה עושה לי חרדה, אני אוהבת אוטובוסים, מרגיע אותי לנסוע 20 דקות עם אוזניות, אין לי כסף להחזיק אותו וזה מלחיץ אותי כי אין לי שמץ אפילו איך שמים דלק. אם אני צריכה אוטו דחוף ישלי משפחה וחברות שלי אוספות אותי ליציאות כי אנחנו אחד ליד השנייה.
אני מבינה ברשיון זה חיוני אבל פשוט אף פעם לא חלמתי לנהוג כמו אנשים אחרים אני די מפחדת מזה.
מצד שני אני מרגישה רע כי מי לא ירצה אוטו בחינם? ואני סוף סוף לא ארגיש כמו איזו אכזבה כי אינלי עדיין רישיון כשלרוב יש אבל שוב זה מחריד אותי לחשוב שיהיה לי אוטו שאני לא צריכה. מה לעשות?

מה לעשות?

תוציאי רישיון אבל תוותרי על האוטו

קחי את האוטו ותסבלי את הנזק הכלכלי גם אם תשתמשי בו או לא

אל תוציאי רישיון רק כי לוחצים עלייך

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"