אמון שנפגע בעקבות בגידה. איך להמשיך הלאה?

פגוע בן 36 | כתב את השאלה ב-23/04/20 בשעה 18:45

טוב... אז אשתי ואני מעל 18 שנים יחד, נשואים קרוב ל14 שנה.
לאחרונה שמתי לב לב לשינוי התנהגות אצלה, הסתמסויות לאורך שעות, דכאון ועוד כל מיני שינויים חיצוניים (רזון, התחילה להתאפר, לגלח את האיבר מין וכו').
לקחתי לה את הסלולרי כשביא ישנה וכמיטב הקלישאה ראיתי התכתבויות שלא השאירו מקום לספק.
היא מיוזמתה התוודתה שהיה לה קטע עם מישהו.
עד כאן הכל בסדר ונסלח אבל הבעיה מתחילה בכך שאני לא מאמין שהיא סיפרה לי הכל. לטענתה זהלא הגיע למצב של סקס אלא רק נשיקות ומזמוזים והיא טוענת בכל תוקף שלא היה מעורב שום רגש בעניין. אני לא מאמין לזה בכלל. מישהו יכול לייעץ איך להמשיך הלאה? אני לא רוצה להתעסק בזה כל היום, ומצד שני היא ננעלת כשאני מעלה את הנושא ואני מרגיש ריחוק בזמן השיחה.