אתן חושבות שזה משפיל?

פינופוביה בן 21 | כתב את השאלה ב-17/04/20 בשעה 11:13

חברה שלי די נרתעה מלרדת לי כשהיינו בתחילת הקשר, והסיבה לא היתה שהיא לא רצתה לצאת זונה או משהו כזה, היא פשוט ממש חשבה שזה משפיל שבחורה יורדת לגבר וגם כשהיא דיברה על זה עם חברה טובה שלה היא אמרה לה את זה גם וזה עוד יותר שיכנע אותה, לבסוף שכנעתי אותה שתרד לי אבל זה היה בתמורה שארד לה גם כי לא ירדו לה מעולם והיא רצתה להרגיש איך זה, אני די לא רציתי לרדת לה אבל לא כי חשבתי שזה משפיל אלא כי האזור הזה נורא הרתיע אותי משום מה המראה וכל השאר וכל הדיבורים על ריח של דגים ששמעתי מחברים, בכל מקרה הסכמתי לרדת לה וכשירדתי לא היה ריח של דגים ומסתבר גם שירדתי די טוב והיא גמרה מזה אבל אחרי זה כשהיא ירדה לי זה היה נורא, היא דחפה שיניים מידי פעם והפה הקטן שלה לא הצליח להכיל אפילו חמישית מהאיבר ולא הגעתי בכלל לסיפוק, ולא אמרתי לה שזה היה רע והיא יצאה מבסוטה מכל הסיטואציה והיא רוצה שארד לה והיא תרד לי עוד המון פעמים אבל אני לא רוצה שמקרה כזה יחזור על עצמו

אז השאלה שלי היא שזה בסדר שאגיד לה שהיא לא ממש טובה בלרדת, ואם היא תקבל את זה אז איך לעזור לה להשתפר? וגם אתן חושבות שזה משפיל לרדת?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"