ממליצים מעבודות קודמות

רון בן 29 | כתב את השאלה ב-15/05/14 בשעה 09:38

הייתי רוצה לקבל ממכם עצה לגבי דילמה שבה אני נמצא.
מחר יש לי ראיון עבודה ואני מניח שיבקשו ממני ממליצים...
העניין הוא שלא עבדתי במקום מסודר כמעט שנה ולפני כן עבדתי במקום מסודר במשך כשנתיים שהוא רלוונטי עבודה הנוכחית אך לא סיימתי בצורה כל-כך טובה.

כלומר, היו מרוצים ממני אך לאחר שהודעתי על עזיבה נוצר נתק ביני לבין המנהל. אני יודע שהוא היה מאוד מאוכזב מכך שהחלטתי פתאום לעזוב. סביר להניח שיבקשו לדבר עם המנהל ואני לא יודע אם הוא יגיד עלי דברים טובים או לא. אני אמנם מרגיש לא בנוח לתת את מספר הטלפון שלו אבל אני מניח שזה יכול להווה מכשול בקבלה לעבודה. מצד שני אני לא מרגיש בנוח ליצור עמו קשר ולומר לו שנתתי אותו כממליץ.
אני מתלבט מה לעשות לגבי זה.

מה כדאי לעשות במקרה זה?

להסביר בראיון מדוע אני מעדיף שלא לתת את המנהל כממליץ

לתת את מספר הטלפון של המנהל ולקוות לטוב

לתת את מספר הטלפון וליצור קשר עם המנהל למרות חוסר הנוחות

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"