יזיז שלי לא רוצה אותי ואני לא מסוגלת להפסיק לשכב איתו

מאוהבת בת 23 | כתבה את השאלה ב-24/03/20 בשעה 12:34

יש לי יזיז בצבא בן 19 שאנחנו שוכבים כבר קרוב לשנה. אני נהנית איתו וכיף לי איצו בטירוףף
עשיתי בשבילו ה כ ו ל כל מה שהןא ביקש ממני הוא קיבל על מגש של כסף.
הוא מאוד נהנה ממין אוראלי ותמיד נתתי את כולי והשקעתי, רצה לגמור לי בפה נתתי לו, רצה שאני יבלע בלעתי, רצה אנאלי נתתי לו, באמת כל מה שהוא ביקש בסקס הוא קיבל.
הרבה פעמים נתתי לו כסף שיהיה לו לבסיס מהפחד שלא יהיה לו אז הייתי מפקידה לו לחשבון או מביאה לו מזומן ביד. הכול כדי שיהיה לו טוב ותמיד דאגתי שיצא ממני מסופק ושיהיה רגוע.

עכשיו הוא לא רוצה אותי לזוגיות ואני יודעת את זה, הוא אמר לי שאני בחורה ליזיזות וישאר על תקן יזיזה והמשכתי לשכב איתו, אני יודעת שזה דפוק מצידי אבל אני מאוהבת בו, בריח שלו בקול שחו בכל דבר בו אני פשוט מאוהבת ולא אכפת לי להישאר יזיזה שלו כל עוד לא ננתק קשר ואני ימשיך להיות איתו.
הפחד הכי גדול שלי שהוא ימצא מישהי לקשר ויחתוך ממני אני לא רוצה שזה יקרה. איך אני יכולה למנוע את זה,?
אני יודעת שהוא עשה סטוץ בבסיס עם איזה מישני שמשרתת איתו והתעצבנתי עליו ממש והוא פשוט אמר לי שאם לא טוב לי שאני ילך אז שתקתי והמשכתי להיפגש איתו. אני ממש ממש מפחדת שזה יקרה שוב שאולי הוא בכלל ימצא זוגיות ואז בכלל אני לא יראה אותו. אני מאוהבת בו ברמה שלא אכפת לי להמשיך לשכב איתו גם אם הוא יהיה בזוגיות וזה יהיה הסוד שלנו
מה אני עושב? איך אני מפסיקה לפחד שיום אחד יימאס לו והוא יפסיק לדבר איתי?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"