יוצאת לדייטים, המון דייטים ולא מוצאת - אציין שאני דתיה

כחולת עיניים בת 24 | כתבה את השאלה ב-24/02/20 בשעה 10:12

היי, אני בבעיה ואולי בעיה רצינית.
מאז גיל 20 התחלתי לצאת לדייטים עם בחורים, חשבתי בתמימותי שהיות ואני צעירה ועם רצון טוב לזוגיות והקמת משפחה, נוסיף את העובדה שאני דתיה ויוצאת בעיקר עם המגזר שלי אז אמצא בקלות! אך לא ככה קרה הדבר.
לצערי אני מוצאת את עצמי ממשיכה לחפש כאשר חברותי נשואות וחלקן עם ילד.
מרגישה שנשארתי לבד ויש לחץ של "מה יהיה".
אני עובדת, עשיתי תואר וכרגע מתחילה תואר נוסף - לומדת ובאמת משתדלת לבנות את עצמי.
אני חושבת שאני בחורה מתוקה מאוד, בסה"כ צנועה, אינטליגנטית, נראית טוב. יש לי רצון לתת לקשר, יש לי רצון לזוגיות ומאוד רוצה להקים משפחה.
אני לא דוסית אך גם לא לייט, לא מחפשת סטוצים ובאה בגישה שמרנית "ילדה טובה" וגם מצודדת בזה.
אני יוצאת מאתרים לדתיים, שדכניות וקצת מאירועים חברתיים. ככה שכרגע כן יש לי דייטים.
אבל מלא דתיים מתנהגים כמו "שוטר דתי" - קשה לי שמנסים לשנות אותי בכל מיני דרכים גם אם זה בהקשר של הדת! שיהיה דתיה בדיוק כמוהם ולא חלילה פחות.
בנוסף נתקלתי בבחורים לא רציניים. בחור בן 30+ שאומר לי שהתרגל ללבד וחשבתי שישמח שבחורה צעירה ממנו יוצאת איתו ויתן צ'אנס אך חתך ממני, האמת שהמון חתכו ממני דיי על פגישה ראשונה, טענו שאני דעתנית או לא מספיק דתיה ולא הסגנון שלהם.
ואילו שבחור שאני יוצאת איתו שמלכתחילה אני חשה שזה לא זה והוא רוצה אני כן מנסה לתת צ'אנס עד שכבר אני לא מסוגלת וחותכת אפילו עד 5-8 דייטים וזה קשה ומכביד נפשית.
מרגישה שהרמיזה זה שאישה פחות צריכה לברור מגבר ויותר צריכה להתפשר.
אני בלחץ כי הזמן עובר ואם עכשיו קשה מה יהיה אח"כ?
מדאיג אותי כל המצב הזה, חוששת להישאר במצב הנוכחי ותוהה האם כדאי להתפשר על אהבה? על מציאת חן? בשביל משפחה, אך פוחדת מהשלכות כי למרות כל הרצון להקמת בית יש רצון לזוגיות יציבה ואיך אפשר להתפשר על רגש ואהבה? איך אקח מישהו שהוא כמו עציץ עבורי? שאין לי געגוע אליו רק כדי להגיד גם אני נשואה ולחיות ככה חיים שלמים?
ניסית גם מסורתיים וחילונים בקטנה כזה אך הם מחפשים מישהי לא שמרנית.
ומי שגם שמרן חילוני שיצאתי איתו אז הוא היה חנון רציני..
האם זה תקין שעוד לא מצאתי? אציין שלמרות שחתכו ממני ושאני נותנת צ'אנס אני כן בררנית, חשוב לי אקדמאי שעובד או לומד וסגנון אשכנזי ולא "מזרחי" עם השירים הללו זה לא הטייפ שלי וכן גם נאה הייתי רוצה.
יש לי סיכוי למצוא? עלי להתפשר? יש למישהו רעיון מה עלי לעשות?