קיבלתי כאפה אחרי השחרור. אין לי בגרות מלאה. מה לעשות?

תות בת 21 | כתבה את השאלה ב-22/02/20 בשעה 19:09

היי אז ככה
אני בת 21 עוד שנייה 22 שירתתי שנתיים בבסיס סגור
השתחררתי התבגרתי
כרגע סיימתי מועדפת של שנה שלמה וכרגע אני לא עובדת כחודש
בטח שמעתם על הכאפה הזו שמקבלים שמשתחררים
לא הבנתי במה מדובר ואני חושבת שעכשיו קיבלתי אותה
אני מרגישה כה אבודה עם עצמי לבדי מבוהלת !
כל מי שאי פעם הכרתי בתיכון / בחיים כבר תפס כיוון אני רואה שכולם מסודרים כבר במכללות אוניברסיטאות וזה מלחיץ אותי בטירוף
הקשבתי לכולם התייעצתי עם כולם מה ללמוד מה לעשות ואני פשוט לא יודעת מאיפה להתחיל ואיך.
אין לי בגרות מלאה אבל חסרה לי יחידה אחת בודדה כדי להיות זכאית לבגרות מלאה
אני לא יודעת למי לפנות ? לחזור לבית הספר ולהשלים שם ? אמרו לי ללכת למכינה אבל מה זה מכינה בכלל ? אם חסר לי משהו אחד ספציפי והוא במקצוע של בית ספר דתי איך אני אמורה להשלים אותו ?

בכנות די יש לי כיוון אני חולת מחשבים ותמיד משך אותי ההייטק אבל מאיפה מתחילים כדי להגיע לשם ?
אני יודעת שנדרש אנגלית 5 יחידות שזה יש לי ביד אבל
מתמטיקה ברמה גבוהה של 5 יחידות אני סיימתי רק 3 איך עושים את זה ?
ומה עדיף פסיכומטרי או לא ?

פשוט הצילו.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"