רבתי עם החברה הכי טובה שלי, אני מפחד שהיא לא תרצה לדבר איתי יותר, מה לעשות?

אבוד בן 23 | כתב את השאלה ב-25/01/20 בשעה 13:02

רבתי עם החברה הכי טובה שלי!!!
אני והיא חברים מלא זמן, עוד מהבית ספר
מעולם לא היה בינינו משהו זוגי או מיני ודיברנו על זה מלא פעמים ולא יהיה בינינו שום דבר כזה, היו לה חברים היו לי חברות ואנחנו נטו חברים מדברים על הכל משתפים הכל מדברים כל יום כל היום!!
ויוצא מצב שאני מחכה לה כשאני בא לאסוף אותה היא מאחרת כרונית, אז בהתחלה הייתי מעיר לה על זה והיא הייתה אומרת ״כן כן אני לא אאחר״ ובכל זאת מאחרת ואחר כך התחלתי לאחר לה בעצמי,
היום, קבענו להיפגש ויצא מצב שאיחרתי כי הוצאתי כסף ותדלקתי, היא הגיע למקום שקבענו בו בעצמה, היא חיכתה לי 15 דקות ואמרה שאם היא תחכה עוד כמה דקות היא תלך אז אמרתי לה בחצי צחוק כזה שאני חיכיתי לה מלא פעמים ולא קרה לי כלום אז היא גם יכולה לחכות, וכשנפגשנו היא אמרה שלום לחברים האחרים שנפגשנו איתם ולי לא אמרה שלום אז זרקתי לה עקיצה ״אמרת שאת הולכת לא?״ והיא התהפכה אמרה שבה לא מזלזלים קמה והלכה,
אחרי כמה דקות שלחתי לה הודעה שאני מצטער ושהגזמתי אבל זה שהיא קמה והלכה זאת תגובה מוגזמת היא אמרה ״יופי סולחת אני לא אשאר איפה שלא נוח לי״ אז אמרתי לה שכל הפעמים שאני חיכיתי לה לא התלוננתי ולא קמתי והלכתי והיא עקצה אותי מלא עקיצות יותר גרועות והבלגתי והיא אמרה שהיא לא מעוניינת לדבר איתי ושיהיה לילה טוב
אז הצעתי לה לשבת לדבר ליד הבית שלה כמו אנשים בוגרים וללבן הכל, היא רשמה שהיא לא מעוניינת ונדבר יום אחר אז רשמתי לה שזה כבר בחירה שלה ולילה טוב.
אני מפחד שהיא לא תרצה לדבר איתי יותר, מה לעשות??

עדכון מאבוד, שואל השאלה 2020-01-26 05:51:20

פרט שלא רשמתי בשאלה למעלה: יש לה יופ הולדת ממש עוד כמה ימים, אני אמור ללכת??
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"