מכור לפורנו וזה עושה לי בעיות בחיים, מה לעשות?

הארי בן 16 | כתב את השאלה ב-07/01/20 בשעה 21:09

שלום לכולם.
מאז גיל שלוש-עשרה אני מכור לפורנו, אני יודע שזה בעייתי ולכן אני צריך את עזרתכם.
הפורנו פוגע בי מאוד, לדוגמה יצא לי לשכב עם בת-דודה שלי כי הייתי מושפע מסרטון שראיתי. בנוסף אני לא בקשר עם אחותי כי ניסיתי להזרים אותה לסקס בעקבות ההשפעה מהפורנו.
אני מרגיש ממש רע, רוצה לחזור למצב שלי לפני ולא יודע מה לעשות.
המצב ביני לבין בת-דודה שלי מוזר מאז ששכבנו ואני לא יודע מה לעשות עם זה. איך אני מתקן את המצב עם אחותי ובת-דודה שלי? אני חייב עצות דחוף!!
איך אני מפסיק להיות מכור לפורנו?
עזרה בבקשה!!!

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"