שוכבים בפעם הראשונה ואני חושבת שיש לו בעיות זקפה, עומד לכמה שניות ויורד

אנונימית בת 22 | כתבה את השאלה ב-05/01/20 בשעה 15:12

היי אני בקשר עם מישהו, בדייט הרביעי ראינו סרט אצלו בבית ואחר כך שכבנו, שמתי לב שעמד לו אז לא עמד לגמרי, והוא היה ממש חרמן זו לא היתה הבעיה, רצה שוב ושוב...
בהתחלה עינג אותי במשחק מקדים, ואז היה קשה לו להכניס אותו כי הוא היה חצי נוקשה ולא לגמרי בכלל. והוא היה נראה קצת מתוסכל מזה.
ניסיתי לשאול אותו אתה רוצה שארד? לעזור לו. ואז הוא פשוט נכנס גמר תוך דקה וזהו. ואז שוב אחרי רבע שעה, נכנס ל2 דקות וגמר. זה היה מבאס כי לא הייתי מסופקת בכלל.... לא הראיתי את זה.
והוא סיפר לי לפני כן כשדיברנו שעם אחת החברות שהיו לו הם היו עושים 5 מספרים ובמקומות מאתגרים. וחשבתי לעצמי הוא לא מודע לזה שיש בעיה (בקושי יש זקפה) ? איך לאקסית זה לא הפריע? אני הכי מבינה שיכולה להיות, והיה נחמד אם היה מדבר איתי על זה והולך לבדוק, כי אני יודעת שזה יכול לנבוע מחוסר מטסטוסטרון (הורמון גברי) ויש פתרונות, או מחרדת ביצוע או ממשיכה יותר מידי, (אני יודעת ששנינו מאוד היינו חרמנים בהתחלה).
מה אני אמורה לעשות? זה קשר די טרי (חודש), לדבר איתו על זה? זה באמת ממש מוריד לי ומפריע לי, מי רוצה סקס לא טוב בזוגיות? מצד שני לא רוצה לפגוע בו..
אבל זה גם די אגואיסטי מצידו לגמור ואני לא, כך חושבת...

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"