בתולה לפני טיול לדרום אמריקה, זה נורא?

אנונימית בת 20 | כתבה את השאלה ב-07/05/14 בשעה 09:41

היי, אני בחורה בת 20, באמת שנראית סבבה לגמרי, קצינה בצבא ועומדת לפני שחרור וטיול גדול לדרום אמריקה.
העניין הוא שאף פעם לא היה לי חבר, כן יוצאת לדייטים וכן מנסה אבל שום דבר לא מצליח לתפוס. נשיקה ראשונה הייתה בתגלית עם בחור שהכרתי יומיים בדיוק. וגם כי החלטתי שדי אני חייבת לגמור עם זה כבר. וכפי שאולי אפשר להבין מפה רמת האינטימיות הכי גבוהה שהגעתי אליה בחיים זה נשיקה..
עכשיו כפי שציינתי קודם אני על סף שחרור ונסיעה לדרום אמריקה ואני דיי תקועה, לא יודעת מה לעשות מצד אחד לא מצליחה למצוא גבר שיעניין אותי מספיק בשביל שארגיש בנוח להגיע איתו למצבים אינטינמיים. מצד שני אני מרגישה שלהגיע לטיול בדרום אמריקה בתולה לגמרי זה יכול להיות פספוס ודי מביך.

ואני לא דתיה יותר מידי ואני לא שמרתי על עצמי עד עכשיו מטעמי דת או עקרון כמו שהרבה עושות.. אני פשוט לא מצליחה להגיע למצב הזה עם אף בחור..

השאלה היא לבנות שהיו בטיול ארוך בעולם, האם זה כלכך משמעותי עניין הבתולין שם,
שאלה שנייה היא לגברים מה הייתם חושבים אם הייתם מתחילים לצאת עם בחורה בגיל הזה שעדיין בתולה? האם זה היה מרתיע אתכם? להפך?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"