בן זוגי אוהב את הכלב שלנו יותר ממני. מה אני אמורה לעשות?

אחת שיודעת בת 25 | כתבה את השאלה ב-09/12/19 בשעה 17:38

היי אני והבן זוג שלי ביחד 3 שנים , הבאנו כלב לפני יותר מחצי שנה עכשיו הכלב שלנו מתוק והכל ואני גם ממש אוהבת אותו ,
מה שקורה עכשיו שבתקופה האחרונה הבו זוג שלי פשוט מגזים ביחס שלו כלפיי הכלב , אני אתן לכם דוגמאות .
1 כשאנחנו קמים בבוקר והוא קם לפני אז הוא אומר לכלב בוקר טוב וקורא לו בשמות חיבה ומתחיל לנשק אותו ולאחר מכן הוא שם לב שהתעוררתי הוא מסתכל עלי וממשיך בלי כלום .
2 לא פעם ולא פעמיים ביקשתי שהכלב לא ישן איתנו בחדר מכמה סיבות הוא משאיר שיערות , מטייל בחוץ ועולה על המיטה וזה מלכלכך , והוא פשוט מתווכח איתי ברמות , מתחיל להגיד אין מצב וזה .. מה זה אמיתי ?!
3 הוא כל הזמן מנשק אותו ממש וקורא לו בשמות חיבה ומתייחס אליו כאילו הוא תינוק , עכשיו זה לא שאני מקנאה ביחס שלו זה פושט בא על חשבון היחס שאמור להיות כלפי , לדעתי היחס הזה מוגזם ולא נורמלי . אולי כן למישהו שחי לבד עם החיית מחמד שלו . ולא למישהו שמנהל מערכת יחסים עם בת זוג .
ומעדיף להתכרבל כל לילה עם הכלב שלו ולא עם הבת זוג .
זה כבר מעיק ואני מן הסתם לא אציב אולטימטום ביני לבין הכלב , כי סך הכל מה אשם הכלב ? אני רוצה שיהיה לו בית .
מה אני עושה במצב הזה תודה לעונים