גילתי שחברה שלי הייתה שרמוטה ולא סיפרה לי. מה הייתם עושים במקומי?

Nadav בן 19 | כתב את השאלה ב-07/12/19 בשעה 11:26

היי , מעניין אותי הדעה שלכם.
אז ככה יש לי חברה שנה. אני לא מתאהב בקלות. ממש לא. יצאתי עם הרבה בנות וזה לא קרה. כאן זה קרה.
מה הסיבה העיקרית?
שהתחלנו לצאת ודיברנו על העבר אחד של השני היא אמרה לי שכל החייםמשלה היא התנשקה רק עם מישהו ואחד ולא נותנת לבנים סתם לנשק אותה והכל.
וזה גם לי להרגיש מאוד מיוחד. גרם להרגיש שוואלה איתי היא התנשקה ביום שהכרנו.
גרם לתחושה מיוחדת כן. ומפה דברים התגלגלו גם.
במשך הקשר כמה פעמים יצא לנו לדבר על דברים כאלה והיא חזרה ואמרה שהיא לא הייתה אף פעם עם אף אחד חוץ ממני ומעוד בן אחד סך הכל.
היא אמרה שהיא לא משקרת לא מסתירה ולא כלום.
בקיצור אתמול גיליתי והיא התוודתה שהיא כן הייתי עם עוד.
עוד כמה?
אז זאת הייתה השיחה.
עם כמה התנשקת עוד אז?
לא זוכרת
לא זוכרת? כיאלו המון
כן המון הייתי שרמוטה רצח..
(היא עשתה גם מעבר לנישקות)
לטענתה היא. לעולם לא סיפרה לי על זה כי היא לא רצתה שאני אתרחק ממנה או לא אתקרב אליה בתחילת הקשר , כי היא רצתה להשתנות כיביכול בישבילי.
אפשק להבין את הטענה במידה מסוימת.
אבל אנחנו ביחד מעל לשנה. מי מסתיר את העבר שלי מעל לשנה? ושאנחנו עוד ממש ממש ממש פתוחים אחד עם השני ונשבעים שאין סודות ואין מה להסתיר.
שתבינו שוב, התאהבתי כי חשבתי שקיבלתי מישהי חדשה. נקייה. שלא חוותה כלום לא עשתה כלום וזה סופר ריגש אותי למצןא פתאום מישהי כזאת בדור כזה.
בקיצור אני ממש מרגיש שסוג של רימו אותי.
כועס. וירד לי ממנה קצת.
תנסו להעמיד את עצמכם במצב שלי (זה קצת קשה)
ולרשום מה הייתם עושים במקומי או סתם דעות על העיניין.

Nadav צירף תמונה לשאלתו:

מה הייתם עושים כאן?

נפרד/ת ממנה/ממנו

מבין/ה שזה העבר ולא חשוב

לוקח/ת הפסקה מהקשר