למה אנשים עוד מתגייסים למשטרה?

זלמן בן 20 | כתב את השאלה ב-06/12/19 בשעה 21:59

למה אנשים עוד מתגייסים למשטרע?

סבבה, אנחנו יודעים שהמשטרה מושחתת, רשעית ומתנכלת לחלשים בלבד.
עובדות:
1) היא לא תטפל ברוצחים סדרתיים ומבריחי נשק, אבל היא כן תלך לפרק אוהלים של ישראלים שמוחים נגד אסדות הסרטן הבלתי חוקית.
2) המשטרע לא מוכנה לטפל בגניבת המדינה על סך מליארדים אבל היא בשמחה תגיע "לנקות את הרחובות מהומלסים".
3) מתי שהמשטרה מקבלת תלונת שווא על הטר-דה היא מייד תקפוץ לעצור את הבעל כי זה הכי קל ! ולבדוק - מה פתאום. מספיק שהאישה אמרה. העיקר לעשוק את האזרח החלש עוד יותר. ואנחנו הרי יודעים כבר שנישואים היום זה חוזה מפלצתי ששם אותך בעמדה של חולשה עמדתית מול האישה. רק בגלל החוזה נישואים מפלצת הזה האישה דוכס פיאודל ואתה עבד מושפל חסר זכויות שרק מ'פיפס' אחד שלה נזרק "לישון בספה" / לכלא / או לעבדות מזונות ותשלום המשכנתא שלה ושל המאהב שלה שבגדה איתו בך.

אז למה בכלל אנשים מתנדבים לארגון הפשע הזה? הם הרי לא מקבלים כסף, הם בוגדים בחברים שלהם ובמשפחה ומספקים רווח ועבודה חינם לארגון המסריח הזה שמועל בכספי הציבור.
לפני שתגידו "כדי לחולל שינוי במשטרה מבפנים !! פקה פקה" - התנדבות במשטרה זה סתם לעשות את העבודה השחורה שלהם שהם בעצמם לא רוצים לעשות. אתה בעצם הנצחת את הבעיה ועשית חיים קלים לשוטרים מועלי כספי הציבור מושחטים ורשעים.

אני נעשק על ידי מס הכנסה כמו כל אזרח בישראל, מס גניבה שהולך לטייקונים. ומה מקבל בתמורה? משטרה שדואגת שיעשקו גם את הבריאות שלי ושלא תרשה לי לחיות אפילו בשלום עם אישה בעבדות מיסים "נורמטיבית" בישראל.
אם אני נזרק לרחוב - אני פושע אוטומטית.
אתם מבינים כמה המשטרה מרושעת? למה אתם עוד מתגייסים לשם?? (אגב, אני עוד רושם בעדינות כי האתר פה מצנזר כמעט כל דבר שקשור לחופש הביטוי. חס וחלילה יהיה חופש הביטוי לאזרחים נכון ? )

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"