חושבת לעזוב שנת שירות. האם לעשות את זה?

לולנ בת 18 | כתבה את השאלה ב-05/12/19 בשעה 12:07

אז אני בשנת שירות מאז סוף אוגוסט, ואני שוקלת לעזוב.
אני מרגישה שחלק מהמסגרות (התנדבויות) שלי משמעותיות (חלק ממש לא) אבל אני לא מרגישה חלק מהקומונה וקשה לי לחזור מהבית. אני לא מצליחה להנות מהתקופה הזאת. קשה לי בתנועה מכיוון שהיא מכינתית ואני לא מצליחה להתחבר לשיעורים. אני חוששת שאני מבזבזת את הזמן שלי.
אני פוחדת לפרוש בגלל שמה אם אולי המצב ישתפר, אבל באותה מידה הוא יכול להישאר באותו מצב סטטי, בלהפסיק שנת שירות זה אומר לעצור באמצע, אני חוששת שזה לא יעזוב אותי בעתיד הידיעה שהפסקתי.
בנוסף אני צריכה להחליט בקרוב מכיוון שמתחיל להיגמר מחזור הגיוס של מרץ.
אני לא מצליחה להחליט, אשמח ליעוץ, מתנצלת מראש על הכתיבה הלא רציפה

מה הייתם עושים?

נשארים

עוזבים

הייתם בשנת שירות ועזבתם

הייתם בשנת שירות ונשארתם