איך אני מפתח קשר עם הילדה הזאת?

גל בן 16 | כתב את השאלה ב-03/12/19 בשעה 21:55

שלום ,
אני בכיתה י א וכבר הרבה מאוד זמן יש לי רגשות כלפי מישהי מסויימת.
אני מכיר אותה בערך כבר מכיתה ח אבל לא באמת יצא לנו לדבר כל כך .
עכשיו בתיכון אנחנו לא באותה כיתה וגם לא באותם השיעורים ככה שיוצא לי לראות אותה רק בהפסקות עכשיו וגם אז היא תמיד עם חברות שלה ואין לי באמת מתי לפנות אליה .
אני יודע מה התחביבים שלה ואיזו מוזיקה היא אוהבת והיא ממש כמוני ויצא לנו לדבר קצת על הדברים המשותפים בשנה שעברה .
בשנה שעברה שעוד היינו ביחד בכיתה היה נדמה לי שהיא מסתכלת אליי כל השיעור ולא הבנתי אם היא מנסה להעביר לי איזה מסר .
עכשיו כשהיא רואה אותי מידיי פעם אז היא מסובבת את הראש והולכת מהר יותר ואני לא יודע למה.
יצא לי לשבת לידה באוטובוס בדרך לבית ספר ואמרתי לה בוקר טוב והיא לא הגיבה לי בכלל ואני לא יודע למה .
חשוב לי להגיד שבשנה האחרונה היתה לי בת זוג והיא כנראה ראתה אותנו ביחד כמה פעמים אבל עכשיו אני באמת רוצה לפתח עם הילדה הזאת קשר ואני אשמח לדעת אם זה אפשרי בכלל ? ואיך אני עושה את זה ?