מה אפשר לעשות נגד אדם שמלכלך עליי?

עצובה בת 27 | כתבה את השאלה ב-30/11/19 בשעה 14:21

מה אפשר לעשות נגד אדם שמפיץ שמועות עליי?
לדוגמא חברה שהחליטה שעשיתי לה משהו למרות שזה לא נכון. אז עכשיו היא מלכלכת עליי, מסיתה את כל החברות שלי נגדי עד שהגעתי למצב שכולם ניתקו איתי קשר. פשוט נותרתי בלי חברות כי היא מלכלכת עליי בלי הפסקה. אני התעלמתי כי לא רציתי לריב. ניסיתי להסביר לה שהיא הוזה ולא עשיתי לה כלום. אבל היא בשלה. ממשיכה לטנף עליי. אומרת לאנשים לנתק איתי קשר.
כבר עברו כמה חודשים ואנשים ניתקו איתי קשר, חברות אומרות לי שהן לא מאמינות לה אבל בגלל שהן יותר קרובות אליה מאשר אליי הן לוקחות את הצד שלה ומנתקות איתי קשר. היתה לי יומולדת ואף אחד לא התקשר או כתב לי מזל טוב. אולי חברה אחת. היא פשוט הרסה לי את כל החברויות. לא יודעת מה לעשות. אני מרגישה מרוסקת ועצובה. היו לי מלא חברות והבחורה הזאת התקשרה לכולן וסיפרה להן שקרים עליי. שאני מנסה לגנוב את חבר שלה ושאני מקנאת בה. זה לא נכון אפילו לא קצת. יש לי חבר כבר 3 שנים והיא לא מעניינת אותי וגם לא חבר שלה. ניסיתי להסביר לה יפה והיא ניתקה לי את הטלפון בפנים. לא עונה לי להודעות וחסמה אותי בפייסבוק ובוואטסאפ. אמרה לכולם להסיר אותי מהפייסבוק והאינסטגרם. מה לעשות אני משתגעת.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"