יצאנו 4 שנים ונפרדנו לפני כשנה, היא לא יוצאת לי מהראש, מה לעשות?

איציק בן 27 | כתב את השאלה ב-30/11/19 בשעה 13:43

ראשית כול פרים אלפא המון תודה לך ולמדרכים שלך בזכותם למדתי המון אשמח אים תייעץ לי בנושא גם
הייתי עים מישהי במשך 4 שנים זוגיות מדהימה עמדנו להתחתן אבל מהרגע ששלפתי טבעת הכול התחיל להדרדר סקס היה נחשב למילה גסה תמיד זה היה אין לי כוח עייפה וכו׳
בדיעבד אני יכול קצת להאשים את עצמי הייתי ילד באותה תקופה והיא הייתה הראשונה שלי (היא לא ידעה את זה היא בטוחה שהיו לי לפניה) ככה שלא הייתי מי יודע מה במיטה לה לא היו גברים לפני ככה שהיא לא יכלה לדעת איך זה מרגיש והסתדרנו במשך 3 וחצי שנים
לקראת הסוף היו בנינו המון ריבים וסקס בקושי היה ערב ערבי אחד היא החליטה שהיא נפרדת ממני שתינו ביכנו לא יכלנו לשחרר הבטחתי לה שאני ישתנה אבל היא באה נעולה אז נפרדנו ,לאחר הפרידה נודע לי שהיא בגדה בי עים מישהו שהיה חבר של אחד מהבני משפחה שלה והיה בא קבוע לשבת אצלהם אז בכלל התרחקתי והחלטתי על לנתק קשר בקושי דיברנו שיחות יבשות בווצאפ שאלתי עליו אולי איזב פעם היא הכחישה שקורה בניהים משהו אבל זה לא עניין אותי אני מבחינתי רציתי להמשיך הלאה והייתי יוצא עליה שאני לא רוצה שהיא תשלח לי הודעות ושהיא לא מענינת אותי בקיצור הייתי מניאק כראוי איך שאומרים
אז יצאתי לי מזוגיות עם סוני אריקסון במינוס רציני ולא יודע לאן מתקדמים אבל מאז עברה לה שנה בזמן הזה הבאתי את האייפון החדש נרשמתי למכון כושר פיתחתי גוף נחמד ב 4 חודש אימונים הייתי 4 פעמים בחול פעם אחת מתוכם הייתה לחודש וחצי שכבתי עם לפחות 50 בחורות מכול העולם אבל זה תמיד אותו משחק זה כבר לא מעניין וכבר לא מושך אני רוצה זוגיות נורמאלית כול פעם לפני שאני יוצא לחו״ל או איזה משהו מעניין אני עושה עם עצמי סימולאציות מה קורה אים היא עכשיו תגעגע עכשיו תשלח לי הודעה עכשיו תגיד אבל היא לא אומרת כלום
כול החכמולוגים פה יגידו לי אתה גבר תשלח אתה הודעה הבעיה שאין לי אומץ לא יודע איפה היא נמצאת בחיים ועים מי היא ,בכול זאות היא בגדה בי
שהייתי יוצא עליה שלא תשלח לי הודעות כשנפרדנו זה היה מתוך זה שאני צריך שקט ותו לאו הייתי מת לפתח איתה שיחה במקום השיחות היבשות שהיה לנו הייתי מת שנמשיך לדבר בווצאפ ונעבור לשיחה רגילה אבל הייתי יוצא עליה שלא תשלח לי הודעות מסיבה פשוטה אני צריך שקט
מאז שנפרדנו לא עקבתי אחריה או משהו אבל אני יודע שלא היה לה מישהו רציני היא עדיין השאירה את התמונות שלנו בפייסבוק ואני חושב שעדיין ישלה משהו כלפי השאלה איך אני מגיע לשם יותר משנה שלא דיברנו אולי רק בהתחלה של הפרידה בווצאפ וזהו ,מבחינת לראות אותה פעם אחת ראיתי אותה מאז שנפרדנו באירוע חברתי די קרוב לפרידה אבל היא באה עם מי שהיא בגדה איתו בשניה שהיא ראתה אותי היא הסתירה את הפנים והם רצו לאוטו ועשו סיפור על זה שלא אמרו להם ומאז כולם למדו שלא מזמינים את שתינו לאותו מקום וכבר אני כמעט ולא בקשר עים אנשים מהעבר אני כול יום מכיר אנשים חדשים מטייל חי את חיי הבעיה שאני מרגיש שחסר לי אותה היה לנו כול כך כיף ביחד חיבור כזה מדהים אני כיום בן 27 (עוד שבועיים 28) 90% מהבחורות שאני פוגש יש להם חבר או נשואות או שסתם בלי לוז המליטו 4 ילדים 9% מהבחורות לא אפיות בלי שכל ועים בעיות נפשיות קשות ה 1% האחרון זה תת רמה של בחורות כול המיץ של הזבל
ובכול הסדום ועמורה הזה איפה אני מוצא את עצמי מהרגע שנפרדנו תמיד חכיתי שהיא תשלח הודעה אבל הייתי יוצא עליה שלא תשלח כשהיא הייתה אומרת לי שהיא מתגעגעת הייתי עוקץ אותה שהיא לא מענינת אותי אבל כול זה היה מתוך רצון לשקט יכול להיות שזאת הייתה סתם מעידה לאור הזנחה גורפת שלי וחשבון שלא הגיע לשום והוא בא וניצל את ההזדמנות בתור בן בית וחבר של המשפחה ויכול להיות שזה היתה בגידה שצחקו עלי תוך כדי וחגגו על חשבוני ,לא יצא לנו לדבר עלזה כי לא ידעתי מזה נודע לי עלזה במקרה לאחר שנפרדנו אני לא יודע מה הם עשו ומה לא אבל מה שאני יודע זה שהם לא נהיו ביחד
מה אני יכול לעשות איך ליצור איתה את הקליק הראשון אני לא בן אדם פאטתי אני לא ישלח לה התגעגתי/אני עדיין אוהב אותך/אני חושב שאת צריכה להיות מלכת אנגליה ,אני מחפש איך לעשות איזה קליק להתחיל שיחה משהו מעניין יכול להיות שחיכתי לכלום אבל היא לא יוצאת לי מהראש לפני כול טיול אני חושב על מה יקרה אים היא תשלח לי הודעה לפני ומה יקרה אים היא תרצה לחזור שאני יחזור אבל היא לא מדברת ולא אומרת כלום