לא מצליח לרדת במשקל, אנשים מעירים לי על זה ואני מסביר להם שזה קשור לגיל, נכון?

אודי בן 37 | כתב את השאלה ב-29/11/19 בשעה 19:47

שמי אודי אני בן 37, מבנה גוף רחב, אני מאוד גבוה 1.95 ובשנים האחרונות הבטן טיפה גדלה לי ואני מתקשה להוריד במשקל, אני בשנים האחרונות סביב ה 110, יש לציין שאני אוכל כמעט לפי הספר, עם חריגות פה ושם, ועושה ספורט 4 5 פעמים בשבוע, פעמיים חוג גוגיטסו והשאר ריצה בחדר כושר.

אנשים פה ושם מעירים לי על זה שקצת עליתי ואני מסביר להם זה גם עניין של גיל ואז הם אומרים לי את הדבר ההזוי הזה, כולל הדיאטנית שלי, שאפשר לרדת ואין כמעט הבדל בין גיל 25 ל 35, אני לא מבין איך אפשר להגיד דבר כזה, שהרי ידוע ורשום בכל כתבה על דיאטה שהחילוף חומרים מאט עם הגיל ועובדה שבגיל 25 הייתי יושב כל היום בבית של אמא שלי לא , אוכל ג'אנק פוד, לא עושה ספורט ושקלתי 95 גג והיום בגיל 38 עוד מעט אני אוכל כמעט לגמרי לפי הספר, עושה ספורט כמעט כל השבוע ושוקל 110, עשיתי בדיקות דם והן יצאו תקינות, היה חסר קצת ירקות ירוקים, אבל חוץ מזה כלום, הלכתי לדיאטנית, היא פשוט לקחה את מה שאני אוכל עכשיו ועשתה כמה שינויים מינוריים, פה ושם הורידה כף של טחינה ואמרה לאכול חצי קוטג' במקום קוטג' שלם, שזה דברים שניסיתי והצלחתי בלחץ לרדת ל 106 קילו ככה.

מה דעתך על זה?

עד כמה לדעתכם חילוף החומרים באמת משתנה לקראת גיל 40 מגיל 25

משתנה קצת

משתנה מאוד

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"