עובד במשרד סביבה לא נעימה. האם לעבור למשרד אחר?

גיל בן 33 | כתב את השאלה ב-28/11/19 בשעה 21:14

היי שלום לכם זה קצת ארוך אודה על הסבלנות
ארצה לשתף אתכם עם המצב הקיים בעבודה שלי
ומה עליי לעשות לגבי העתיד שלי בחברה או בתחום שאני מועסק בו
אני עובד כרפרנט במשרד לעמילות מכס
מהרגע הראשון שנכנסתי לעבודה התחושות מהסביבת עבודה האנשים לא הייתה קלה
יש לי מנהלת קשה סמכותית שמעבירה עליי ביקורת באופן גורף וזה לא נעים לי כי אני נותן את הנשמה בשבילה היא אמרה לי פעם אחת שהיא אוהבת אותי כמו אח שלה הקטן אבל אני לא מרגיש ככה משום מה
מרגיש שהיא קרובה יותר לאנשים אחרים בצוות
היא גם מעירה להם פחות
קשה לי לנתק את הרגש ממנה ולבוא פשוט לעבוד אבל אני מרגיש שחוק נפשית מזה זאת עבודה מול לקוחות ויש המון לחץ ותלונות וביקורות מכל עבר
ורציתי לקבל קצת הערכה טיפה פרגון על העבודה שאני עושה כי אני מאוד מקצועי ומשקיען סך הכל אני מעביר את הזמן יותר בעבודה מאשר בבית אני עובד בחברה 5 חודשים
השאלה שלי היא האם כדאי לי להתפטר?
הסדר יום במשרד מאוד צעקני והסביבה די ברברית
ולא מרגיש נעים כל היום צעקות אחד על השני
האם כדאי לעבור למשרד אחר או תחום אחר?
או שישנם כלים מסוימים שאני יכול להשתמש בהם כי אני לפעמים לוקח ללב יותר מידי וזה עושה לי דיכאון שחיקה נפשית
אשמח לעצות תודה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"