הרגשה של אנטי כלפיי המשפחה והסביבה, מרגיש שהמשפחה שונאת אותי וישר מוכרת אותי

מאיר בן 22 | כתב את השאלה ב-24/11/19 בשעה 12:51

במהלך החיים שלי אני לא הייתי הכי מקובל או הכי מוצלח אני אדם מאוד צנוע וביישן ואנשים תמיד מתייחסים אליי רע כאילו אני יודע שזה יישמע מטומטם אבל נגיד יש לבר שמעלה אחרים לסטורי ומצטלם איתם אם נגיד הוא יוצא איתם לארוחות וכשאני יוצא איתו למקומות או משהו אז הוא לא מעלה אותי לסטורי או מצטלם איתי כאילו יש הרגשה שהוא מתבייש בי וזה מרגיש לי קצת גם אצל אחרים.
אני באופן אישי חושב שזה קשור למראה החיצוני שלי אני שמן ועם משקפיים וזה יוצר סטיגמה מיידית כלפיי ותגיות תמיד מתייחסים אל אחרים בצורה שונה ואליי מתייחסים בצורה אחרת אם נגיד בנאדם יספר בדיחה ונגיד שזה יהיה בנאדם עם מראה טוב אז כולם יצחקו ממה שהוא אמר ומנגד אם אני אספר את אותה בדיחה אז אף אחד לא יצחק או שהוא לא יתייחס ואני חושב שזה קשור למראה שלי.
לגבי המשפחה שלי אני פשוט שעיר לעזאזל ככה מרגיש לי אני חי עם עוד 2 אחים בבית ולא משנה מה אני אעשה אני תמיד אהיה האשם בסיפור כל הזמן צועקים עליי ורבים איתי ואולי זה קשור לסיבה שאני לא עובד שנה בגלל שיש לי חרדה חברתית אבל גם כשעבדתי תמיד חיפשו אותי כל פעם יש סבב כזה של מריבות איתי שכל המשפחה יוצאת נגדי ודברים שאני מרגיש צודק בהם יגידו לי שאני תמיד אשם ואני מרגיש שהמשפחה שונאת אותי וישר מוכרת אותי.
אני אשמח לשמוע תגובות ודעות שונות והסבר שלכם אולי לגבי המצב.
תודה לעונים.

לפי דעתכם קיים אנטי?

כן

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"