לוחמת עדינה, האם יש דבר כזה? או שלא בלקסיקון של צהל?

לוחמת עדינה בת 19 | כתבה את השאלה ב-22/11/19 בשעה 16:20

התגיסתי באוגוסט ללוחמה לאחר שנה מכינה, במכינה התפתחתי המון אישית, ייזמתי , פעלתי ועשיתי כל שביכולתי בכדי שבעתיד וכמובן בטווח הקרוב שזה הצבא , אוכל להשפיע ולהביא את עצמי לידי ביטוי. חודש לאחר מכן התגייסתי ללוחמה והייתי נעולה על תפקיד שבסופו של דבר לא עברתי אותו , אבל הגעתי ליחידה בלוחמה לא פחות טובה, בהתחלה הייתה לי מוטיבציה רדודה ולאט לאט במהלך הטירונות היא הייתה בסוג של עליות ומורדות.
אני נחשבת כאחת עדינה ושקטה, פחות נוטה לדבר ( למרות שאם יש משהו להגיד , אני נפתחת) וכן הארבע חודשיים של הטירונות היו לי קשיים והרגשתי מצד הסגל חוסר כבוד ותמיכה , הם יותר הקשו עלי מאשר עזרו לי וזה הפיל אותי מלא פעמים ( כמובן שהיו מעטים מהם שתמכו בי והאמינו בי ). שבוע לפני המסע כומתה המ.פ לוקח אותי לשיחה וטוען שכנראה 70% שמעבירים אותי לתומכת לחימה. אני באמת רוצה לוחמה ואני בטוחה במה שאני עושה והוא פשוט הוריד אותי, וטען שזה משיקולים שלו שהוא לא יכול לפרט. הלכתי למ.מ ולס.מ.פ והייתה לי שיחה קצרה עם המפקדת והם לא נותנים לי מענה , הם לא עוזרים ונראה שגם לא אכפת להם. דיברתי עם חברים שרעתי בצוות והם עודדו אותי ואמרו לי שבאמת זה לא הגיוני.
יש כמות מסויימת של לוחמים שצריך ולכן הם מנפים חיילים מסויימים. ביקשתי שוב שיחה עם המ.פ , אבל אני לא יודעת מה לעשות , לא נראה שאכפת להם ושהם רוצים לעזור לי בכלל?
להקשיב להם וללכת להיות תומכת לחימה בגלל שזה מתאים מבחינתם כביכול לאישיות שלי או שלהילחם על סה, וגם למי לפנות אם אין ברירה ואף אחד לא באמת רוצה להקשיב לי?

להישאר בלוחמה או לעבור לתומכת?

להישאר ולעשות הכל למרות האישיות שלי

ללכת להיות תומכת לחימה

לזרום!

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"