אח של חברה שלי מחמיא לה בצורה מוגזמת וזה מפריע לי. הוא לא מכבד אותי?

אדם בן 26 | כתב את השאלה ב-21/11/19 בשעה 09:44

אני וחברה שלי כבר כמה שנים טובות יחד 5 אם לדייק, יש בנינו קשר מדהים.
לה עם המשפחה שלי ולי עם המשפחה שלה, סופי שבוע יחד והכל באמת מדהים.
הבעיה היא שיש לה אח גדול שכנראה עדיין רואה אותה כאחותו הקטנה פשוטו כמשמעו לדוגמה יש לו קטע כזה שהוא מחמיא לה בצורה מוגזמת ליד אנשים, אפילו מול חברים שלו .. היה מקרה (ויש הרבה מקרים דומים לזה) שהייתי איתה והוא היה עם כמה חברים שלו ואמר תראו איזה יפה היא, כמה היא יפה האחות הזאת שלי!, נכון שהיא יפה? (חיכה לאישור מהחברים שלו והם הסכימו) ולא פעם ולא פעמיים שמעתי את חברה שלי אומרת שאח שלה אומר לה "חבר שלי אמר שאת ניראת ממש טוב" "את יודעת שחבר שלי שאל אם את רווקה רצה לצאת איתך" ואני רואה ושומע את כל זה ושואל את עצמי זה הגיוני ההתנהגות הזאת או שזה רק לי נראה לא בסדר מהבחינה שזה לא מכבד את המקום שלי בכלל, מרגיש לי כאילו הוא לא מכבד אותי בתור הבן זוג שלה.
אשמח לשמוע מה דעתכם? והאם הגיוני שאני מרגיש ככה?