האם מישהו עם בטחון עצמי חי בעולם אחר ממישהו שאין לו?

אני בן 27 | כתב את השאלה ב-19/11/19 בשעה 21:43

היי,
כמעט כל חיי היו לי חרדות וחרדה חברתית. מסיבה זו אף פעם לא הייתי מהמובילים בחברה (בלשון המעטה), התחביבים שלי היו דברים שיותר קשורים לדברים שעושים בבית, היה לי ביישנות / פחד מאנשים וכן הלאה.
עשיתי טיפול מאד מאד עמוק במשך שנים לא מעטות שבטיפול הגעתי לדברים מאד עמוקים שנגרמו לי בגלל טעויות של ההורים (בלשון המעטה) ועוד הרבה דברים שבשפת הטיפול "שחררתי" ממני.
עם ה"שחרור" בעצם נכנסו אליי "אנרגיות" טובות של בטחון, שמחה, חיבור לעצמי, אהבה לעצמי ללא תנאי ועוד.
כעת אני מרגיש, קשה קצת להסביר, אבל שאני בעולם אחר (כמו למשל במשחק ספורט אחר כמו במקום בכדורגל זה עכשיו כדורסל). התודעה שלי השתנתה, הרגשות שלי השתנו, התגובות ה"אוטומטיות" שלי השתנו לחלוטין, הרגשות שאני חווה שונים ועוד.
למשל אני רואה את הטוב שבאנשים ולא שופט אותם (ולא נרתע מהם) והם מחזירים לי באותו מטבע ומתחברים אליי. התחביבים שלי השתנו כמעט לחלוטין, פתאום הרבה יותר מעניין אותי טיולים, יציאות ודברים אחרים שמערבים חברה. אני לא מפחד לנסות דברים חדשים ומעוניין בדברים הרפתקניים שפעם אפילו לא הייתי חושב עליהם או שהייתי מסתכל עליהם בצורה מזלזלת - הייתי חושב - מי צריך כאלו חוויות?
הרצונות שלי השתנו, ה"אידיאלים" / ערכים שלי השתנו, המטרות שלי בחיים השתנו, כל צורת ה"חוויה" שלי את העולם כל שניה ושניה השתנתה.
אני מגיע למקומות שונים ומקרין בטחון, אהבה ושמחה פנימית, אנשים מרגישים את זה ומתייחסים אליי בצורה אחרת לגמרי ממה שהתייחסו פעם. אנשים רוצים להיות בקרבתי, מתייחסים אליי בכבוד ועוד.
אני רוצה להבין אם יש עוד שעברו דבר דומה ויכולים להזדהות ואם באמת בעצם קיימים בעולם מספר "עולמות" ובעצם כל העולם "משתנה לחלוטין" לפי איך שהבן אדם חווה אותו.
אני חושב שאני מבין שכלית שכך זה, אבל אני רואה בפועל שהשינוי כל כך עצום ומשמעותי, זה ממש עולם אחר לגמרי, שקשה לי "להוריד" את זה ל"בפנים" שבאמת ובתמים באותו עולם יש עולמות אחרים ושונים אחרת לחלוטין אחד מהשני.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"