חבר ילדות מטריד את החבר הכי טוב שלי מה אני עושה?

מאזניים בת 18 | כתבה את השאלה ב-19/11/19 בשעה 13:58

יש לי חבר מאוד טוב שגדול ממני בשנה ואנחנו מכירים מאז שהיינו תינוקות כי האימהות שלנו עובדות ביחד שנים ומאוד התחברו בעבודה. בנוסף אליו יש לי את החבר הכי טוב שלי שאני מכירה מכיתה ה כי הוא הצטרף לשכבה שלנו ואני הראשונה שהתחברה אליו. שניהם הומואים והחבר הכי טוב שלי בזוגיות עם מישהו כבר שנה ושניהם מכירים יחסית טוב דרך קבוצות של הקהילה הגאה ועוד יותר דרכי אחרי שהם גילו שאני חברה משותפת. לפני שהחבר הכי טוב שלי (ג) נכנס לזוגיות הוא עשה עם החבר ילדות שלי (ש) כמה סטוצים וכמובן שהוא הפסיק אחרי שהוא נכנס לזוגיות עם הבן זוג שלו והתרחק מהקשר עם ש, אבל הם עדיין דיברו מדי פעם.

בסוף אוגוסט ש הציע שנצא שנינו עם ג, הבן זוג שלו ועוד שתי חברות שלו כי הוא לא דיבר איתו הרבה זמן והוא התגעגע וגם כי הוא התגייס קצת אחרי והסכמתי בהתרגשות ויצאנו כולנו לבר בתל אביב. בזמן שאנחנו יושבים בבר שתי הבנות מסתכלות אחת על השניה ואחרי זה מסתכלות עליי כאילו משהו לא בסדר, ואז פתאום אחת מהן מושכת אותי לשירותים ומספרת לי שהיא שמה לב ש-ש נוגע ב-ג ושהבן זוג של ג נראה מאוד עצבני ושאלו אם אני יודעת משהו. אמרתי שלא אבל אמרתי שאסתכל ואנסה להוציא מ-ג או מהבן זוג שלו מידע לפני שאני אדבר עם ש על זה ישר. כשחזרנו לשבת שמתי לב שהוא המשיך לגעת בו אז התחלתי לרמוז לו להפסיק ואז הוא הפליק ל-ג בתחת ואז כבר צעקתי עליו ש-ג נראה ממש לא בנוח וכנל גם לבן זוג שלו ושיפסיק לגעת באנשים ללא אישור והסכמה שלהם ואז הוא צעק עליי שאני דרמטית מדי ואחרי ויכוח קצר התפצלנו והלכתי לישון אצל ג, שסיפר לי על ההיסטוריה המינית שלהם.

חודש אחרי ש היה מוכן לדבר איתי על הכל אחרי שהוא היה עצבני על כולנו וממש התעמתתי איתו על הנושא והוא סיפר לי שעדיין יש לו קראש מטורף על ג ושהוא לא מצליח להתגבר עליו מאז שהוא נכנס לזוגיות. אמרתי לו שזה לא מצדיק את המעשים שלו והוא התקשר ל-ג להתנצל ואחרי זה הם ישבו לדבר על זה פנים מול פנים והוא התנצל בפניו מכל הלב וכולנו חזרנו לדבר.
אבל אני שמה לב כשאנחנו יוצאים ש-ש עדיין נוגע ב-ג והבנתי מ-ג שהוא עדיין שולח לו הודעות ותמונות מיניות והוא אומר לו ישירות שהוא בזוגיות וזה לא נעים לשניהם שהוא ממשיך להטריד אותו ולא משנה כמה אני אנסה לדבר עם ש הוא מכחיש את הכל ומתנהג בתמימות ואומר שהוא לא חושב שמה שהוא עושה מזיק.

איך רני מדברת עם ש כדי לגרום לו להפסיק לדבר עם ג? אם אני אנתק קשר עם ש אני עדיין אראה אותו לפחות פעמיים בחודש כי אימהות שלנו כל הזמן נפגשות ואנחנו עושים מלא ארוחות ביחד שתי המשפחות שלנו ואנחנו יוצאים לחופשות משפחתיות ביחד אז זה יהיה מאוד מביך לראות אותו, אבל אני גם לא מעודדת את המעשים שלו ואפילו נגעלת מהם ולא רוצה ש-ג ימשיך להיפגע. מה אני עושה?

איך עוצרים את זה?

מנתקים קשר עם ש למרות שהוא כמו משפחה

תופסים את ש לשיחה רצינית

מכריחה את ג לחסום את ש בכל מקום אפשרי

אחר בתגובות