חולמת להיות פיזיותרפיסטית. עד כמה קשה זה להגיע לזה?

סימבה ❤️ בת 18 | כתבה את השאלה ב-18/11/19 בשעה 19:52

היי כולם!! כבר כמה שנים שאני מתכננת ללמוד פיזותרפיה ולעסוק בזה בעתיד.. כחלק מזה אני עושה בחירות בחיים שקשורות לרצון הזה (מתכננת להיות חובשת בצבא וכו'..)
בתקופה האחרונה עולים לי חששות לגבי אם המקצוע באמת מתאים לי ואם אוכל להביא את עצמי בו אז רציתי לשאול את מי שמבין בנושא מספר שאלות.
מהו סדר היום באופן כללי של פיזיוטרפיסט?
האם כחלק מהעבודה אפשר באמת לעזור לאנשים ולהשפיע עליה?
עד כמה העבודה ולימודי התואר קשים?
בנוסף הייתי שמחה לדעת אם למישהו יש הצעות לאיך אני יכולה להכיר יותר מקרוב את עולם הפיזותרפיה.. אשמח לבקר במרפאה הקשורה לכך באזור חיפה אם מישהו מכיר.

אשמח אם תוכלו לענות ולעשות לי קצת סדר בראש, תודה לכולם על ההתייחסות ⁦❤️⁩

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"