שנה וחצי, שנה וחצי עברו, וזה נמשך, מת לסיים עם החיים. איך לעבור את זה?

עולם הבא בן 18 | כתב את השאלה ב-18/11/19 בשעה 18:09

חחחחחח מאיפה מתחילים?
בהכי פשטות, לא אחד שמחפש עזרה, שונא את זה.
אבל בוכה כל לילה, רע לי, שנה וחצי שאני חצי מת כל יום בגללה, מזניח את עצמי, נגמר וכן היא המשיכה.
מה קרה בנינו? ואו מסובך, זה סיפור בלי סוף בשבילי, בשבילה זה נגמר, כשהיינו אוהבים היה מלא סיפורים באמצע שאני לא אחפור לכם עליהם עכשיו.
שלשום יצאתי דפוק, שלחתי לה הודעה ניסיתי לדבר להחזיר כבר את האהבה, במקום זה יצא לי מילים שפגעתי בה, כוס אמק החיים שלי מה לא עושים בשביל אהבה? אני כלכך מצטער על השיחה הזאת אבל איך תגידו לי איךךך
איך ממשיכים שהיא כבר המשיכההה?? איך ממשיכים שאני רואה אותה עם אחרים עושה חיים? שנה וחצי שהראש שלי עלייה, שנה וחצי שכוסאמק אני מת מגעגוע, שנה וחצי שנהרסו לי החיים. בא לי לפעמים לצאת ולצעוק. אני פוגע בעצמי חחחחחח אשכרה פוגע בעצמי, איך מסיימים את זה? אני פוחד מעצמי, לא יודע מי אני בכלל כבר. בא לי לסיים את החיים.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"