כשאני משקיע בבחורה לא הולך לי ושאני לא דווקא כן הולך לי. מה הדבר הנכון לעשות?

פס בן 30 | כתב את השאלה ב-18/11/19 בשעה 18:52

אני אסביר את השאלה שתהיה יותר מובנת...
עד היום המצבים האינטימיים שהיו לי עם נשים הגיעו דווקא כשלא השקעתי ולא התאמצתי... אני מתחיל לחשוב שאולי עדיף לי לחפש רק סקס... איכשהו תמיד כשאני מנסה לפתח קשר ומראה להן עניין לא מתפתח משהו. ואני כן רוצה זוגיות פשוט אני מתחיל להבין שהרבה רואות בי סטוץ חולף.
אני לא איזה חתיך אבל יש לי כריזמה ואני יודע לבנות מתח מיני. אני לא רוצה להתעורר בגיל 50 לבד כשאני לבד בעולם אבל איכשהו אני לא מצליח לפתח זוגיות. אני לא מאמין בכול הקאוצ'רים האלה לדעתי כולם שרלטנים שמחפשים כסף קל (אם למישהו יש ידע בנושא אשמח לשמוע) וגם בכללי התקופה הזאת שחיי המשפחה ומוסד הנישואין לפני קריסה גם ככה. אז אני באמת לא יודע מה לעשות... אני רוצה אהבה משולבת בסקס טוב אבל שאני מחפש אהבה אני נשאר בלי כלום אז אולי באמת עדיף לחפש רק סקס לפחות חוויות והנאה... יש לא מעט כאלה שאפשר להגיע איתן לזה... מה דעתכם?