אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

כולן נרקומניות היום! איפה אפשר למצוא מישהי שלא נוגעת בחרא הירוק הזה?

הסאחי בן 26 | כתב את השאלה ב-18/11/19 בשעה 11:01

נמאס לי כבר מהתרבות המגעילה הזו.

איפה שאני לא הולך אני פוגש נרקומניות.

כולן בטינדר וOKC וכל האתרים האלה יש להן את ה 4/20 בתיאור.
כל בחורה שאני יוצא איתה באיזשהו שלב פולטת "אני אוהבת לעשן".
מתכתב עם מישהי "טוב אני פייסל ולישון. לילה טוב".

מגעיל אותי הדבר הזה. סמים זה לא נשי.

זה הפך להיות מיינסטרים. פעם היו בודדים שמתעסקים בזה. היום למצוא מישהי שלא נוגעת זה כמו למצוא מחט בערימת שחת.
זה הפך למכת מדינה. כולם משתמשים. זה גם לא רק "תחביב" אלא הזהות של אנשים.
והם עוד משחקים אותה "לא מכורים".
אבל קחו להם את הסמים ליומיים-3 והם מאבדים ת'ראש "וואי אני חייב פייסל.." "דאמ איזה יובש חייב שאכטה!". וכל הדיבור שלהם על סמים ושטויות.
אנשים אשכרה נכנסים לקריז כשהם לא מעשנים אז אל תגידו לי לא ממכר ו"אלכוהול יותר גרוע" . גם באלכוהול אני לא נוגע זה מבחינתי אותה רמה של רעל.

איפה אפשר למצוא מישהי שלא נגועה במחלה הזו? מישהי שיודעת שסמים זה רע ולא ממסטלת את עצמה ?

נמאס מהנרקומניות האלה נמאס

עדכון מהסאחי, שואל השאלה 2019-11-25 21:39:22

איכשהו אנשים פה הסיקו עלי מסקנות על סמך הדרישה הדי בסיסית שלי שהיא בחורה שנקייה מסמים.

אומרים עלי פה שאני "דחוי חברתית", "סאחי משעמם", "מכליל אנשים" ועוד מחמאות יפות.

הבהרות:
1- אף אחד לא דוחה אותי חברתית. לכל המודאגים - חיי החברה שלי נפלאים. לא כולם בחוץ בחוץ נרקומנים. יש גם אנשים נורמלים.

2- כל אלה שמביאים את החולים בתור תירוץ. אני מוכן לשמוע את זה אם אתם חולי סרטן או פרקינסון. אם אתם אנשים בריאים ואתם משתמשים בסמים שלא לצורך אתם סתם נרקומנים. תכחישו כמה שתרצו.

3- אני לא מחפש להכיר רק בטינדר. אני נמצא גם במקומות אחרים. בין אם במציאות ובין אם אפליקציות אחרות. לא ברור לי מה נדבקו אנשים פה ל ":אתה מחפש רק בטינדר".

4- למי שלא שם לב, אני זה שפוסל על שימוש בסמים. ולא ההפך. אין פה שום רמז לזה ש "בחורה שמעשנת פוסלת אותי כי אני מתנגד". הבנתם את זה הפוך. אני תוהה באמת למה..

5- מי שצריך את הסם כדי לברוח מהמציאות שלו זה אומר דרשני. זה מעיד רע על אנשים כאלה יותר מאשר מעיד על אנשים כמוני ש "שופטים" אנשים שבסך הכל רוצים להרגע.
רוצים להרגע אחרי יום עמוס? לכו לחדר כושר, צאו לריצה, שמעו שיר נחמד או צאו לטייל עם חברים. סמים זה לא תשובה. הניסיון להצדיק את זה ב "צריך את זה כדי להרגע" זה עלוב ופאתטי. תגדלו עמוד שידרה לעזאזל. המציאות קשה? Deal with it.
**** לא מדבר על חולים שמשתמשים בזה בתור תרופה. מדבר על אלה שמשתמשים בזה לכיף או לשלל שימושים שלא כוללים שימוש רפואי.
שמור עדכון

איפה אפשר להכיר בחורה לא נרקומנית?

בחו"ל. כולן נרקומניות היום

יש יש אתה צריך לחפש טוב.

לא יודע אחי