אני בכללי אדם שמדבר הרבה אבל עם אנשים חדשים ובעיקר בנות חדשות אני ביישן בטירוף

Badad בן 15 | כתב את השאלה ב-18/11/19 בשעה 17:23

אני עברתי לביתספר חדש בירושלים והייתי בטוח שילך לי טוב מבחינה חברתית כי הביטחון העצמי שלי היה די גבוהה, אבל שזה הדיע למצב של לדבר עם הבנות שם או משהו אני פשןט מתבייש לדבר, זה קשה לי ואני מאוד רוצה להכיר ואני כלכך מתבייש.. מה אני יכול לעשות כדי להפסיק עם הבישנות? על מה אני יכול לדבר בכלל? אני תמיד מרגיש שאני נגיד שואל מה נשמע הוא עונה משהו ואז בום יש שקט מביך