ערוץ השאלות של האגודה למען הלהט"ב

אני לא מוצא חבר ואני מתייאש. איך להכיר בחורים לזוגיות?

ארי בן 17 | כתב את השאלה ב-27/11/19 בשעה 11:00

אוקיי אז אני יודע שזה נשמע כמו פוסט ייאוש ורחמים עצמיים, אבל אני רציתי לשתף.
אני גיי אם זה לא היה ברור עד עכשיו חחח. אז ככה: בשנה האחרונה מחפש ליצור קשר עם מישהו. לנסות משהו, רק לדבר ולהכיר- אבל פשוט לא הולך. אין אף אחד מירושלים (העיר שאני חי בה), לא מתאימים הגילאים ולא משנה איפה הייתי כולם מחפשים סקס. ניסיתי במלא ארים, אפליקציות- כלום. התייאשתי נורא ונפלתי מהר מאוד לסטוץ. אני ככ מצטער על זה, אבל זה באמת קשה לי להיות גיי, בארון, בן נוער, כשכולם מסביבי עם החברות שלהן ואני רק מחפש את ה״אהבת נעורים״ שכולם מדברים אליה, ולא מוצא אפילו כיוון.
יש למישהו רעיון איפה ואיך אפשר להכיר בחורים שמחפשים *זוגיות*? אם להיות יותר ספציפי-בירושלים?
אני כבר לא יודע מה לעשות

עדכון מארי, שואל השאלה 2019-12-09 00:39:30

עדיין לא מצאתי פתרון
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "גאווה"