אח אלים וחולה נפש, מפחדת מהחיים וממה שיהיה...

אנונימית בת 18 | כתבה את השאלה ב-15/11/19 בשעה 21:08

שלום, אני בת 18 עוד חודש מתגייסת .
יש לי אח קטן בן 14 עם בעיה נפשית, אני מבינה שאני צריכה להבין כי יש לו ״בעיה״, אבל אני לא מסוגלת אני פשוט שונאת אותו! הוא ילד אלים ממש, הוא הרים סכין כמה פעמים, מקלל אותנו ממש (המילים הכי גרועות שאפשר לתאר) וגם את ההורים, ההורים שלי ממשיכים להביא לו הכל כדי שיהיה בשקט ושיירגע, אבא שלי קנה לו 3 אופניים חשמליים למרות שעם הראשונים הוא עשה תאונה פעם אחת. בגלל שהוא ילד ״בעייתי״ . מביאים לו הכל. זרק דברים מסוכנים עלינו, זה רק עניין של זמן שיקרה משהו ואז יגידו ״הכתובת הייתה על הקיר״. אני זוכרת גם שפעם שתמיד הוא הפריע לי אני תמיד התלוננתי ואבא שלי אמר לי תחכי הוא ילד בעייתי תחכי שזה יעבור, את אבא שלי אני גם לא סובלת ולא יכולה לקרוא לו אבא. אני לא מדברת איתו וכל הזמן שהוא מתקשר אליי מדי פעם זה על אח שלי הקטן לשאול מה הוא עושה תמיד. פעם איימתי שאתקשר למשטרה כי אח שלי הרים סכין והוא איים עליי ואמר לי שאני ילדה מטומטמת ואמר לי תיזהרי.
על אמא שלי אני מרחמת, אח שלי עושה לה תמוות כל הזמן בא לשגע אותה שתביא לו כסף (אתם כבר יודעים מה הוא קונה בזה, לא רק סיגריות) הוא משגע אותה ואם היא לא מביאה לו הוא מקלל אותה וצועק עליה והיא בסוף מביאה לו. כואב לי בעצמי לראות את זה. כואב לי על אמא שלי. ניסיתי כל כך להציע שיקחו אותו לפנימייה או משהו אבל לא מתייחסים אליי .
אני בת 18 והבית הזה זה הברירה היחידה שיש לי. אם אתלונן על אח שלי על מה שהוא עושה יעיפו אותי מהבית! אני צריכה לסבול בשקט! נכון שאני מתגייסת ,
אבל די אני לא מסוגלת!!!!!!!
אני לא יודעת גם מה יהיה עם העתיד שלי.
אני רוצה לבכות אני מרגישה שלא יהיה לי לאן ללכת כי בעצם ״אין לי משפחה״ יש לי רק את אמא מבחינתי. וגם לה קשה אבל היא קורבן היא שותקת. היא גם במצב לא משהו.
זה דבר שהקשה עליי מאוד בלימודים ולא סיימתי תעודת בגרות אפילו. ואנשים שפטו אותי אפילו חברות שלי מעקמות פרצוף בגלל זה. אני מרגישה כישלון ולא יודעת איך לצאת מהמצב הזה לא יודעת איך אני הולכת להסתדר בעתיד אני אשכרה בת 18! ואני בנתיים סובלת בבית הזה ואף אחת מהחברות לא חושבת שזה המצב שלי כי אני נראית רגילה לגמרי והמשפחה שלי מבחוץ נראית רגילה לגמרי. שהייתי בבית ספר והיה לי קשה בלימודים והייתי צריכה אבחון ההורים שלי תמיד דחו את זה והתייחסו רק לאח שלי עשו לו מלא אבחונים ושוב כי הוא עם בעיה נפשית. וכנראה שאעשה יומיות בצבא לפי מה שאני יודעת עכשיו.
מה אני כבר יכולה לעשות? אנשים שיצאו מדברים כאלה או שמבינים..

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"