רוצה לספר לאמא ששכבתי עם החבר אבל מפחדת, זה כזה נורא שלא שיתפתי אותה?

אנונימית בת 17 | כתבה את השאלה ב-15/11/19 בשעה 20:37

יש לי חבר שנתיים וחצי , אמא שלי תמיד ביקשה שאדבר איתה לפני שאני מעוניינת לקיים יחסי מין , אז לפני שלושה חודשים בערך פניתי אלייה (זה לא היה קל) ואמרתי לה שאני רוצה להתחיל לקיים יחסי מין עם חבר שלי . היא ביקשה שאחשוב על זה קצת יותר לעומק ואולי אחכה קצת כדי שלא אתאכזב בסוף (מכל מיני סיבות). הסברתי לה שחשבתי על זה ואני מרגישה מוכנה ובטוחה שאני רוצה שזה יהיה איתו .
היא אמרה שבסדר שזאת החלטה שלי והגוף שלי אבל שהיא מבקשת שאחכה עד שנקנה גלולות.
עבר קצת זמן ולא הייתה התקדמות בנוגע לתור לרופא נשים והחלטתי שאני רוצה כבר לשכב איתו ועשינו את זה (עם קונדום) . פחדתי לספר לה ומשכתי את זה , עכשיו קבענו תור לרופא נשים והוא עוד שבוע וחצי , אני חייבת לספר לה כי אני לא רוצה לשקר בבדיקה (וגם לא ללכת אליו לפני / בלי אמא שלי / להרים טלפון וכו') החלטתי שאני מספרת לה אבל אני לא מצליחה לדבר איתה על זה . היא שאלה אותי כמה פעמים אם זה קרה ופשוט קפאתי ואמרתי שלא , אני יודעת שאני כבר לא ילדה קטנה וזה לגיטימי במיוחד אם יש לי חבר כבר כל-כך הרבה זמן שאני אוהבת והוא אותי אבל עדיין מרגישה את הצורך לספר לה וקצת חוששת מהתגובה שלה שהיא תבין ששיקרתי לה .
לצורך השאלה אני מוסיפה שאמא שלי נורא מגוננת עלי נגיד את זה ככה , לפעמים יותר מידיי , היא לא קשוחה פשוט דיי לחוצה מכל דבר .
אני בטוחה שאני רוצה לספר לה אז אין צורך בתגובות של למה היא צריכה לדעת את זה בכלל.
אשמח לעזרה באיך לספר לה , אם זה כזה נורא שלא שיתפתי אותה וכו'?
תודה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"