טיסה לאמסטרדם לפני הצבא, כדאי לעשן שם?

אדם פשוט בן 18 | כתב את השאלה ב-15/11/19 בשעה 20:52

אז ככה אני סיימתי יב ,וכרגע אני בתקופת המלשביות ואני מתגייס בסוף מרץ ,אני עובד וכו ..ואני מתכנן לטוס לחול לטיסה לפני הצבא . מבחינת פרטנרים לטיסה כביכול יש לי את חברים שלי שמתכננים לטוס איזה 4 חבר׳ה .. והקטע הוא שאני באמת נהנה איתם וכיף לי איתם כי הם חברין שלי והכל אבל הבעיה פה זה שהם מעשנים סמים ואני לא. אני אישית אין לי בעיה לנסות וגם אני הייתי קרוב לנסות לפני כמה זמן אבל מה שגרם לי לא לנסות ועד עכשיו ואחרי זה מניע אותי לא לנסות ולעשן זה הצבא .
אני בתכלס לא מתכנן לא מסווג או משו בצבא .
אני בעיקרון מקווה להתקבל למגב וכאופציה שניה משו בחיר. השאלה שלי זה אם באמת אם אני לפני הצבא או לפחות רק באמסטרדם זה אמור להפריע לקבלה שלי למקום כמו מגב? או למשו בחיר? כי באמת אני מעוניין לנסות וגם אני ממש רוצה לטוס עם חברים זה לא שהם הציבו לי אולטימטום אני חלק מהחבר׳ה פשוט אני לא רוצה לבוא לשם ולא לעשן ולהיות אאוטסידר בקטע הזה.
אז אני באמת רוצה לדעת אם זה אמור להוות בעיה לצבא אם אני רוצה כפי שאמרתי משו כמו מגב.

האם כדי לי לעשן בתקופה שנותרה לי לפני הגיוס?

לא כדי לך אם אתה רוצה להגיע למגב וכולי..

כן ,לא אמור להוות בעיה בכללי זה לא שאתה רוצה ללכת למשו מסווג

אם אתה כבר רוצה לעשן תעשה את זה רק באמסטרדם כי שם זה חוקי

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"