האופי שלי לא מתאים כמעט לרוב הגברים, להמשיך להתנהג כמו שאני?

גמל שלומו בת 16 | כתבה את השאלה ב-15/11/19 בשעה 12:18

אני הבנתי מהעולם שאם את בת את צריכה לשחק אותה ״קשה להשגה״ כלומר לענות אחרי כמה דקות לפחות ואם הוא עונה אחרי שעה לענות תוך שעתיים. לענות לו טיפה ייבש כדי שלא תחפרי לו מדי,לחכות שהוא יעשה תמיד את הצעד הראשון וכולי..
לי אין זין לזה. אז אני עונה ברגע שאני מקבלת את ההודעה ובאמת יכולה לענות ואני אציע ואתחיל עם בן ברגע כשאני ארצה,כי זאת אני. אבל הבנתי שאם אני רוצה משהו אני חייבת לשחק את המשחק ולהיות קשה להשגה.. אני מפחדת שאני גברית מדי,שאני לוקחת יותר מדי את החלק של הגבר ובגלל זה אולי בנים נרתעים ממני. וזה קורה כמעט כל הזמן,אני מדברת עם משהו ואני עושה בדיוק מה שאני עושה ואז בסוף הם לא מדברים. זה מבאס אותי ברמות!!! אני לא יודעת אם להבין שזה מה שזה ופשוט לעשות את הכל לפי החוקים או שפשוט להמשיך לשים זין אבל דברים ילכו הרבה יותר לאט

מה לעשות

להמשיך להתנהג כמו שאני

לשחק משחק