הכרתי מישהו נחמד באינסטגרם אבל יש פער בגילאים. האם להמשיך לדבר?

טוויטי בת 16 | כתבה את השאלה ב-13/11/19 בשעה 21:10

היי.
אז כן קודם כל אני בת 16.
התחיל איתי מישהו מאוד מקסים באינסטגרם וגם בצורה מאוד יפה שהתרשמתי ממנו..דיברנו כמה מילים אבל אז הבנתי שהוא בן 19 ויש פער של שלוש שנים.. שנינו הבנו שזאת בעיה כמובן וסיימנו את השיחה מאוד יפה והוא לקח את זה בהבנה שזה לא מובן מאליו כי בדר״כ הגברים של היום מתעקשים גם אם יש פער עצום.
עכשיו אני פונה אליכם לעזרה, מאז שדיברנו (עברו שבועיים) הוא לא יוצא לי מהראש.. דפדפתי לו קצת בעמוד ובאמת רואים שהוא בחור טוב, נורמלי ולא איזה מישהו שאי אפשר לדעת עליו כלום.. ובאמת זאת בעיה גדולה פער הגילאים.. (בחור בגילו ירצה משהו שאני בגילי לא ארצה, תחומי עניין שונים ועוד דברים שמפריעים) לכן ניסיתי לשכוח ממנו, להבין שזאת רק ההתחלה ועוד יהיו לי הזדמנויות להכיר עוד המון בחורים טובים ונחמדים אבל לצערי לא הצלחתי והגעתי למסקנה שאם הוא לא יוצא לי מהראש כנראה שיש סיבה. אני יודעת שאני ילדה יפה, טובה ועם ביטחון, ואולי אני מרגישה שמצאתי מישהו שמתאים לי.. ושוב אני אומרת שאני יודעת שעוד המון הזדמנויות פתוחות לפניי אבל עדיין אין כל כך מה לעשות אני לא שולטת במחשבות שלי ובאמת קלטתי בחור שהייתי רוצה להכיר יותר.
אני גם כתבתי לו שאם הוא רוצה לנסות אפשר לדבר ולהכיר יותר אבל הוא איכשהו התחמק מזה בצורה יפה והחמיא לי..
חשוב לי להגיד שאני מאוד מאוד בוגרת לגילי לא פחות מבן אדם בגילו, באמת.
ואני שואלת את עצמי שאלות כמו:
אפשר לנסות להמשיך לדבר ואולי הסיכוי הכי קטן שנגלה שזה כן יכול ללכת?
(אני יודעת שהפיתרון הכי טוב והכי קל הוא לעזוב את הנושא, אבל אין מה לעשות אני בן אדם עקשן, וחשבתי על זה ואני לא מתכוונת לעזוב את הנושא הזה כי זה באמת לא עוזב אותי)
אז אני מאוד אשמח לעצות, דעות וכל השאר.
תודה רבה מראש.